FC Copenhaga

FC Copenhaga permite accesul pe stadion NUMAI suporterilor cu nume DANEZE

autor: Second 03.09.2013

soccer-fan-81_650_062012052449O decizie extrem de controversata a fost luata de clubul de fotbal Copenhaga in vederea meciurilor din Cupa Campionilor ale actualului sezon: vor avea acces pe stadion numai suporterii cu nume daneze.
Intr-un comunicat al clubului din capitala Danemarcei, se anunta anularea tuturor biletelor cuparate in avans de suporterii cu nume straine, astfel vor putea urmari pe stadion meciurile echipei favorite doar suporterii cu nume daneze.
Oficialii clubului isi motiveaza decizia prin ratiuni de ordine publica, respingand orice acuzatii de discriminare venite din partea presei sportive si nu numai, dar si cele ale unui avocat sportiv pe nume Jens Bertel Rasmusse.
Daniel Rommedahl, responsabilul relatiilor cu presa din partea clubului, a precizat ca decizia a fost luata pentru a evita incidentele grave precum cele petrecute in anul 2000 in centrul capitalei daneze, cu prilejul partidei de fotbal dintre Arsenal Londra si Galatasaray Istanbul.
FC Copenhaga evolueaza in sesonul 2013-2014 a Cupei Campionilor in aceeasi grupa cu Galatasaray Istanbul, Juventus Torino si Real Madrid. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu