Jihad sexual

Femeile islamiste au pornit un “JIHAD SEXUAL” contra regimului nationalist din Siria (VIDEO)

autor: FrontPress 23.09.2013

jihadistaConflictul din Siria dintre regimul naţionalist secular şi extremiştii religioşi, susţinuţi de Occident şi unele state arabe, a intrat în faza “jihadului sexual”, iniţiat de mai multe femei din Tunisia. Ministrul de Interne al statului nord-african a declarat în faţa parlamentului că mai multe femei care au călătorit în Siria pentru a se oferi rebelilor islamişti s-au întors acasă gravide cu copiii acestora.
Ministrul Lotfi ben Jeddou a declarat că femeile, care au pornit un adevărat “jihad sexual”, au întreținut relații intime cu zeci de bărbați înainte de a se întoarce în Tunisia. Oficialul nu a precizat de câte tinere ar fi vorba, dar presa locală vorbește de câteva sute.
Ministrul a cerut public ca granițele țării să fie și mai bine păzite pentru a nu mai permite tinerilor şi tinerelor să plece în Siria pentru a se alătura forţelor extremiste. De când a început războiul civil, aproape 6.000 de tineri au fost opriți la graniță.
Este şi cazul lui Rahmah, o adolescentă în vârstă de 17 ani, care fugit de acasă pentru a merge în Siria, scrie ziarul Gandul. Părinţii acesteia au povestit că fata nu era neapărat o fanatică în ceea ce priveşte religia, însă, ca şi alte tinere, „fusese influenţată de alţi colegi de la şcoală care sunt cunoscuţi pentru susţinerea jihadiştilor salafişti”.
Autoritățile sunt din ce în ce mai îngrijorate din cauza ordinilor religioase, fatwa, care circulă pe internet, cerând femeilor musulmane să se angajeze în acest război, prin sex. Ministrul Cultelor le-a cerut femeilor să nu se lase influențate de predicatorii islamiști din afara Tunisiei care au transmis mai multe fatwa.
“Jihadul sexual”, care permite existența relațiilor sexuale premaritale, este considerat de către musulmanii sunniți salafiți o formă de război sfânt, scrie Daily Mail. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu