Calare pe vaca


O fata de 15 ani din Germania calareste o vaca precum un cal..

Ştirea aceasta mi s-a părut chiar amuzantă:
Regina Mayer, o fată de 15 ani din Laufen (sudul Germaniei), călăreşte pe vaca sa, Luna, de parcă ar face-o pe un cal bine antrenat. Fata şi-a dorit întotdeauna propriul ei cal, dar părinţii i-au spus “nu”…şi, din moment ce fata avea la dispoziţie doar vaci la ferma sa, s-a decis să încerce să călărească una. Şi, după câteva sute de ore de antrenament, ea a reuşit s-o înveţe pe Luna să sară peste obstacole, exact cum ar face-o un cal!

Regina şi-a dat seama că Luna era specială, încă de când s-a născut, în urmă cu trei ani. Viţica a venit drept la ea, nefiind timidă ca ceilalţi viţei, iar de atunci între ele s-a născut o prietenie specială. Fata a început să o călărească pe Luna în urmă cu 6 luni de zile; ea a contactat chiar o şcoală de călărie din Elveţia, care a învăţat-o câteva trucuri în a antrena şi echipa o vacă, la fel cum se face şi cu un cal. Regina face plimbări în jurul fermei sale, călare pe vaca Luna, care primeşte de la stăpâna sa, drept răsplată, nişte morcovi delicioşi la fiecare ieşire.
Adolescenta germană mai spune că Luna este, fără îndoială, o vacă extrem de inteligentă, căreia îi cunoaşte limitele. Acum vaca este capabilă să sară peste obstacole de 1 metru înălţime, dar că anul acesta va reuşi să sară peste 1,20 de metri. Vaca i-a devenit prietena ei cea mai bună, urmând-o pe Regina oriunde s-ar duce, lucru pe care un cal nu l-ar face.


Sursa: Kurier.at

lovendal.net/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu