Mafia imobiliara tiganeasca

Mafia imobiliara TIGANEASCA are INFORMATORI in randul functionarilor publici din Timisoara

autor: FrontPress 13.09.2013

ND TMMafia imobiliara tiganeasca a reusit sa acapareze pe diferite cai imobil dupa imobil in zonele istorice centrale ale Timisoarei. Mai mult, tiganii si-au creat o retea de informatori in randul functionarilor publici, care le transmit date despre cetatenii care merg in audiente sa se planga de abuzurile comise asupra lor.
Potrivit viceprimarului Traian Stoia, mai multi timisoreni au venit la el in audiente si s-au plans de modul in care au fost tratati de catre tigani. Imediat dupa ce au iesit din primarie, victimele au primit de fiecare data apeluri telefonice de amenintare din partea tiganilor, la nici cateva minute dupa ce paraseau institutia publica.
“Cred ca au fost cinci cazuri in care s-a intamplat acest lucru. Oamenii au fost luati la intrebari, ‘ce au cautat in primarie? ce au vorbit cu mine?’. Doar 6 – 8 persoane din primarie puteau sa stie cine a venit la mine in audienta si au sunat repede sa informeze. Vom afla in curand cine sunt aceste surse, ii vom trata individual, ca nu e normal sa se intample asta”, a declarat pentru ProTv viceprimarul. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu