Civilizatia


Din cauza chimicalelor toxice de peste tot, omul actual devine din ce in ce mai nebun! Civilizatia umana se duce de rapa… Miercuri, 31 Iul 2013


Exista mii de specii de mamifere pe acest Pamant, dar, dintre toate, doar una e cu adevarat nebuna. Doar una singura se otraveste intentionat (pe ea si pe copiii sai), injectandu-si chimicale toxice si distrugandu-si, astfel, organismul. Iar specia asta este, bineinteles, homo sapiens.
Daca veti urmari toate speciile de animale de pe Terra, toate acestea au urmatoarele 5 caracteristici comune:
1) Niciuna din ele nu consuma mancare procesata, ci doar mancare cruda, naturala, neprocesata, luata direct din natura.
2) Niciuna din ele nu iau medicamente.
3) Niciuna din ele nu-si injecteaza puii cu vaccinuri pline de chimicale.
4) Niciuna din ele nu folosesc o agricultura chimica.
5) Niciuna din ele nu locuiesc intr-o lume artificiala si manipulativa, reprezentata de televiziune si Internet.
Si totusi, omul, cea mai nebuna dintre speciile de pe Pamant, se angajeaza in toate aceste 5 lucruri, otravandu-si trupul, mintea si copiii cu metale grele, pesticide, mercur, vaccinuri, medicamente ce altereaza mintea, solventi chimici si acceptand manipulari ale mintii. Si nu e nicio surpriza sa vedem unde ne-a adus acest lucru. Societatea noastra este dominata in ziua de azi de stiri despre chimicalele din alimente, de cantareti diabolici ca Lady Gaga sau de poluarea mediului de catre marile corporatii chimice. Si care e cauza acestei nebunii? OTRAVA. Otrava fizica, chimica, biologica si mentala.
Luati in considerare aceste adevaruri socante ale societatii moderne:
• Alimentele noastre sunt in mod intentionat tratate cu otravuri chimice, pentru a arata mai bine sau a dura mai mult;
• Unele din medicamentele noastre ne pot provoca mai mult rau decat bine. Sa luam exemplul aspirinei: aspirina distruge stomacul, cauzeaza ulcere si sangerari gastrointestinale. Mai mult decat atat, un studiu publicat de Institutul National de Cancer din SUA a relevat faptul ca femeile care iau 2 sau mai multe aspirine pe saptamana pentru mai mult de 20 de ani, au un risc mai mare cu 58% de a face cancer pancreatic, comparativ cu femeile care au luat extrem de rar aspirina (http://www.almeea.com/nu-mai-tratati-durerile-de-cap-cu-aspirina-sau-nurofen-caci-au-un-efect-placebo-si-va-intoxica-organismul/).

• In ciuda faptului ca vaccinurile sunt facute pentru a creste imunitatea organismului uman la anumite boli, totusi ele produc efecte adverse devastatoare. Daca un vaccin suprima simptomele vizibile ale unei boli cum ar fi rujeola, toata lumea considera ca vaccinul este un real succes. Insa ceea ce nu se vede este faptul ca vaccinul poate afecta sistemul imunitar. Si daca vaccinul respectiv mai provoaca si alte boli – de exemplu meningita – acest fapt este ascuns, caci nimeni nu crede ca un vaccin poate face acest lucru. Legatura dintre vaccin si boala este trecuta cu vederea. Intr-o multime de vaccinuri se gasesc diveris virusi periculosi: in vaccinul pentru poliomielita se gaseste achantamoeba, sau asa numita amoeba „mancatoare de creier” si citomegalovirusul simian;  in vaccinul MMR sunt diferiti virusi producatori de cancer; in vaccinul pentru antrax s-au gasit diferite micro-organisme (http://www.almeea.com/conspiratia-vaccinurilor-un-expert-in-domeniu-ne-avertizeaza-cat-de-periculoase-sunt-vaccinurile/).
• O parte din culturile agricole sunt tratate cu ingrasaminte sintetice care pot cauza boli ca Alzheimer sau depresii.
• Adaugarea de fluorura in sistemele de alimentare cu apa potabila din tarile occidentale poate provoca probleme extrem de grave; intr-o prima faza, fluorura intareste oasele si dintii. Dar beneficiile nu dureaza mult, iar la un moment dat se produc modificari genetice. Oasele pot fi slabite de fluorura pana la a se dizolva complet. Dupa doar sapte generatii, preconizeaza adeptii acestei teorii a conspiratiei, urmasii populatiilor care au fost supuse acestui proces ar putea sa se nasca lipsiti complet de schelet (http://www.almeea.com/fluorura-din-apa-poate-duce-in-viitor-la-nasterea-de-oameni-fara-schelet/).
• Marile corporatii farmaceutice si intreg sistemul medical ne sfatuiesc sa consumam cat mai multe medicamente, uitandu-se ca adevarata sanatate provine din natura, din alimente sanatoase, dintr-un mediu curat.
• Omul este intoxicat cu o multime de metale (plumb, mercur, aluminiu etc.), care nu se gaseste doar in alimente, ci peste tot (imbracaminte, cosmetice etc.)
Si efectul cumulat al acestor otraviri il reprezinta faptul ca creierul uman devine din ce in ce mai distrus din punct de vedere biochimic. Astfel, se explica nebunia, violenta si stresul din ce in ce mai mare din perioada contemporana. Niciodata in istorie, omul nu a atins asemenea niveluri de nebunie. Si totul e din cauza societatii contemporane…
lovendal.net/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu