Dictatura minoritatilor


UE si guvernul Ponta ne baga pe gat dictatura minoritatilor

autor: GC 31.03.2013
EURSSPrintr-o ordonanță de urgență, guvernul USL a decis majorarea amenzilor pentru ”discriminare”. Măsura a fost luată la presiunea instituțiilor Uniunii Europene, iar politicienii români cu mentalitate de slugă s-au grăbit să pună în practică ce dictează Bruxelles-ul. Așa se proceda și în anii 50 când ce spunea URSS-ul trebuia să fie lege pentru noi.
Și cui va folosi această ordonanță de urgență? Minorităților doar. Conform prevederilor actului normativ: „prin discriminare se înțelege orice deosebire, excludere, restricție sau preferință, pe baza de rasă, naționalitate, etnie, limbă, religie, categorie socială, convingeri, sex, orientare sexuală, vârstă, handicap, boală cronică necontagioasă, infectare HIV, apartenența la o categorie defavorizată, precum și orice alt criteriu care are ca scop sau efect restrângerea, înlăturarea recunoașterii, folosinței sau exercitării, în condiții de egalitate, a drepturilor omului și a libertăților fundamentale sau a drepturilor recunoscute de lege, în domeniul politic, economic, social și cultural sau în orice alte domenii ale vieții publice”. Așadar marea majoritate a românilor: creștini, albi și heterosexuali vor fi țintele acestui proiect. Până acum dacă ne exprimam opinia despre probleme ce vizează minoritățile riscam să primim o amendă  de la 1.000 lei la 30.000 lei, dacă discriminarea viza o persoană fizică, respectiv o amendă de la 2.000 lei la 100.000 lei, dacă discriminarea viza un grup de persoane sau o comunitate. Bună sau rea, opinia cuiva îi aparține și e dreptul persoanei respective să și-o facă cunoscută, drept garantat de Constituția României și de Declarația Drepturilor Omului. Dar într-o eră a corectitudinii politice nimeni nu mai ține seama de drepturile majorității. Acum, guvernul Ponta, la ordinele noilor bolșevici de la Bruxelles, a decis că aceste sume sunt prea mici pentru buzunarele românilor și drept urmare amenda va fi de la 400 lei la 4.000 lei, dacă discriminarea vizează o persoana fizică, respectiv de la 600 lei la 8.000 lei, dacă discriminarea vizează un grup de persoane sau o comunitate.
ponta che guevara (1)
La prima vedere, oricine poate crede că această măsură e bună, căci va împiedica discriminarea. Dar ce e aia discriminare? Răspunsul la această întrebare diferă de la om la om. Pentru unii, dacă folosim termenul de ”țigan”, în locul celui corect politic de ”rrom”, înseamnă că insultăm o persoană, sau dacă cineva ar afirma că ”țiganii au plecat în occident la furat și cerșit”, pentru o asociație țigănească finanțată de UE această opinie poate însemna ură de rasă. Așadar cetățenii care își dau cu părerea despre minorități riscă niște amenzi colosale, căci oricând niște ONG-uri multiculturale pot să dea pe cineva în judecată pentru că nu le place cum gândește persoana în cauză. De menționat că acest proiect a fost susținut de CNCD, instituție de inspirație totalitară condusă de UDMR-istul Csaba Ferenc Asztalos și care tot timpul a promovat superioritatea minorităților etnice, rasiale, religioase, sexuale, etc față de majoritatea românilor. Deși de această ordonanță se poate folosi oricine teoretic, practic aproape în toate cazurile doar categoriile considerate de sistem discriminate vor avea câștig de cauză. Așa s-a procedat și până acum. De exemplu: dacă un român discrimina țiganii sau ungurii (în multe cazuri nefiind vorba de o discriminare reală ci doar de susținerea unei opinii) acesta era sancționat. Dar când lideri ai țiganilor au făcut comentarii rasiste la adresa românilor, sau când extremiștii unguri au ars tricolorul nimeni nu a luat vreo măsură.
001
Și totuși, se poate spune că majorarea amenzilor pentru discriminare va apăra minoritățile. Aș zice că există o fărâmă de adevăr în asta, dacă România nu ar fi cea mai tolerantă țară din Europa la capitolul acesta. Am tolerat atât de multe că ne sinucidem cu atâta toleranță. Dar pentru politicienii Uniunii Europene și slugile lor din România nu vom fi cu adevărat toleranți până nu legalizăm drogurile, prostituția, căsătoriile și adopțiile homosexuale, până nu introducem propaganda multiculturală în școli și până nu scoatem simbolurile creștine din spațiul public. Dacă asta e toleranța marca UE, o formă de autodistrugere, atunci e cazul să fim intoleranți față de dictatura minorităților ce ne-o bagă pe gât politicienii corupți.
Corectitudine Politica 2
Pe deasupra, să nu uităm nici cum s-a decis majorarea amenzilor, prin ordonanță de urgență. Toate guvernele României așa conduc, în spirit dictatorial, prin ordonanțe de urgență pe bandă rulantă. Și unde e urgența? Că ne sancționează UE? Ce mai căutăm în această uniune suprastatală dacă așa ne respectă suveranitatea? Aderarea (mai bine zis anexarea) la UE au decis-o politicienii, nu noi. Așa cum aceiași politicieni trădători decid fără să ne consulte, sau să organizeze un referendum, să mărească amenzile pentru ”discriminare”.
În 2006 Noua Dreaptă a fost singura organizație care a atras atenția asupra faptului că aderarea la UE va impune o nouă ideologie: multiculturalismul (dictatura minorităților) și cine nu va fi de acord cu opinia oficială va avea de suferit. Atunci mulți îi acuzau pe naționaliști că se opun prosperității României și că sunt paranoici. Acum îi întreb pe aceștia: unde e aceea prosperitate care ni se promitea în 2006? Codrin Goia –FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu