Puradeii tiganilor


PURADEII tiganilor cocalari din Banat! Mostenitorii clanurilor se pozeaza cu pistoale, teancuri de euro si masini de lux (FOTO)

autor: FrontPress 06.03.2013
0Capitala Banatului a exportat în Occident noua generaţie de ţigani din Timişoara, născuţi în România, dar crescuţi în Germania. Ei sunt copiii şefilor de clanuri de baştani din oraşul de pe Bega, moştenitorii şmecherilor care au palate în Timişoara.
Nico, aspiratorul femeilor, Simon zis Alpacino, Kennedy Fermecătorul, Corleone Cârpaci, Toni Montana Stancu. Ei sunt doar câţiva dintre micii pui de ţigani din capitala Banatului, care se pozează cu pistoalele pe Facebook.
Ei trăiesc în Germania, în palate şi maşini de lux, poartă numai haine de firmă, numără teancurile de euro şi îşi doresc să fie mafioţi ca Toni Montana, personajul interpretat de Al Pacino în “Scarface” sau ca “Don Corleone”, personajul din “Naşul”.
Micii ţigani au toţi Iphone şi adoră să se fotografieze alături de Nicolae Guţă, Adrian Minune sau Florin Salam, maneliştii preferaţi în care părinţii lor aruncă zeci de mii de euro la fiecare paranghelie.
Moştenitorii clanurilor ţigăneşti Cârpaci, Stancu, Căldăraş, care au zeci de palate şi zeci de milioane de euro în Banat se fotografiază în jilţuri poleite cu aur sau în blănuri de mii de euro. De pe Exclusiv TM
151 2 345678910111213

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu