Suporteri


Steagul Ungariei incendiat de suporterii rapidisti

autor: FrontPress 19.03.2013
1CFR Cluj și Rapid Bucureşti au încheiat 0-0 partida disputată luni pe arena „Dr. Constantin Rădulescu” din capitala Transilvaniei. Meciul a fost lipsit de faze importante. Singurul lucru demn de menţionat este un protest inedit al suporterilor giuleşteni la adresa provocărilor antiromâneşti din ultima vreme venite din partea autonomiştilor maghiari.
Practic rapidiştii au incendiat în tribune un drapel al Ungariei, alături de un fular al gazdelor. Imaginile au fost postate ulterior pe forumuri şi pe reţele de socializare.
Jurnaliştii de la Nemzeti Sport au intrat şi ei în posesia pozelor şi s-au declarat surprinşi de atitudinea fanilor rapidişti: “Este ciudat ceea ce au făcut ultraşii Rapidului, deoarece aceştia aveau o relaţie bună cu fanii de la CFR. Se pare însă că apropierea meciului direct dintre cele două naţionale depăşeşte absolut orice”.
Partida dintre selecţionatele Ungariei şi României, din preliminariile Campionatului Mondial – 2014, programată pentru 22 martie la Budapesta, se va juca fără spectatori. Decizia a fost luată de Comisia de Disciplină a FIFA, care a sancţionat astfel Federaţia ungară de fotbal, după manifestările “rasiste şi antisemite” de la meciul amical cu Israel din august 2012. Sursa: FrontPress.ro
302

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu