UDMR prezenta


De ce minte Victor Ponta? UDMR a fost prezenta la mitingul revizionist de la Targu Mures

autor: FrontPress 11.03.2013

0Liderii UDMR Covasna și UDMR Sfântu Gheorghe au fost prezenți ieri la mitingul de la Târgu Mureș (FOTO: facebook.com). Premierul Victor Ponta a afirmat aseară la Antena 3 în emisiunea ”Sinteza Zilei” cu Mihai Gâdea faptul că UDMR nu a participat la mitingul pentru autonomia teritorială a așa-zisului ținut secuiesc ce a avut loc ieri la Târgu Mureș. Nimic mai fals.
Într-adevăr, la miting nu au participat liderii de la centru ai UDMR însă liderii din Covasna și Harghita au sprijinit acest miting din toate punctele de vedere. În zilele premergătoare mitingului UDMR a organizat, alături de PCM, PPMT și Consiliul Național Secuiesc conferințe de presă (cel puțin la Sfântu Gheorghe). Între timp, primarii din Covasna și Harghita au avut sarcină să aducă lumea la miting cu autocarele. Iar ieri, liderii UDMR din Covasna și Harghita au fost prezenți fizic la Târgu Mureș.
În fotografia preluată de pe pagina de Facebook a liderului UDMR Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, se vede foarte clar faptul că atât el cât și liderul UDMR Covasna, Tamas Sandor, au fost prezenți la această manifestare extremistă. Liderul UDMR Harghita, Borboly Csaba, și-a anunțat și el prezența la miting. De Dan Tanasa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu