Benzema


Nationalistii francezi nu il mai vor pe musulmanul Benzema in echipa naionala

autor: FrontPress 31.03.2013
benzemaPartidul Frontul Național a solicitat oficial eliminarea din echipa de fotbal a Franței a atacantului Karim Benzema de la Real Madrid. Reacția naționaliștilor a pornit de la un interviu pe care sportivul de origine algeriană l-a dat la radio și în care fotbalistul de 25 de ani a declarat că nimeni nu îl poate obliga să cânte imnul Franței – “Marseillaise”.
“Nimeni nu îmi poate impune să cânt imnul naţional. Nimeni nu poate spune că dacă voi cânta imnul voi marca trei goluri. Sunt sigur că dacă voi marca trei goluri la finalul meciului nimeni nu va scrie că nu am cântat imnul. Pentru mine e clar, totul se leagă de faptul că nu am mai înscris de ceva timp la naţională. Nu pot fi de acord cu cei ce spun că nu iubesc această naţională. Toată lumea trebuie să se calmeze, iubesc naţionala. Pentru mine este un vis să pot juca pentru Franţa, dar nimeni nu îmi poate impune să cânt imnul. Nici Zidane nu îl cânta şi mai sunt mulţi alţii, chiar şi dintre suporteri”, a spus Benzema la începutul săptămânii.
“Aceasta este o insultă, pe care Frontul Național o condamnă”, a declarat la rândul ei lidera partidului, Marine Le Pen. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu