N U


Noua Dreapta a spus NU “Guvernului FMI” la Timisoara (FOTO+VIDEO)

autor: FrontPress 16.03.2013
8Sâmbătă, 16 martie 2013, a avut loc în Timișoara un marș organizat de filiala locală a Noii Drepteîmpotriva “Guvernului FMI”, Băncii Mondiale și a hegemoniei birocraților de la Bruxelles asupra statelor naționale.
Circa 150 de tineri din mai multe orașe ale țării au venit în capitala Banatului și au mărșăluit la orele prânzului pe străzile orașului “înarmați” cu steaguri naționaliste și cu drapele tricolore. Alături de tinerii români au fost și membrii unei delegații din partea organizației partenere Acțiunea Sârbească din statul vecin.
Acțiunea a început la ora 14.00 din fața Consulatului Republicii Moldova din Timișoara și s-a încheiat în fața statuii poetului și militantului naționalist Mihai Eminescu din centrul Timișoarei. 
Printre scandările favorite ale demonstranțiolor au fost lozinci precum “Afară, afară cu Banca Mondială”, “Vrem naționalism, nu capitalism”, “Jos guvernul FMI”, “PDL și USL fură prin rotație”, “Nu vrem să fim o nație de sclavi”, “Noua Dreaptă, mândrie națională”, “Libertate națională” sau “Masoneria distruge România”. Deasemenea au fost afișate și pancarte pe care scria “Acordul cu FMI: Crimă împotriva naţiunii”, “Nu vrem să fim cobaii FMI” sau “Stop dictaturii FMI”. În plus a fost cerută și pedeapsa capitală pentru furtul din avuția statului.
“Ţara nu ne mai aparţine nouă, ci FMI-ului. Asta e clar în urma tuturor deciziilor care s-au luat în ultimul timp. Fie că este vorba de PDL, fie că este USL. Toţi au fost aserviţi FMI-ului. Clasa politică reprezintă interese externe, niciodată nu au fost interesaţi de popor. Vrem o clasă politică conştientă de binele poporului său. Foarte multe lucruri ni se impun de Uniunea Europeană. Nu ai cum să ieşi din UE, dar măcar să fim trataţi decent”, a declarat în fața presei Bogdan Popa, preşedintele Noua Dreaptă Timiş.
“Cine sunt, de fapt, liderii politici din ţara noastră? Sunt plagiatori, interlopi, aventurieri, manipulatori. România a devenit o haită condusă de hiene (…) FMI este un instrument de tortură pentru a pune ţările pe butuci. Fiecare ţară care a luat bani de la FMI a fost pusă pe butuci”, a spus la rândul lui Cătălin Duţă, unul dintre organizatori. Sursa: FrontPress.ro
123456791011121314151617181920212223242526272829

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu