Jurnalist evreu :

Jurnalist evreu: Agentii MOSSAD trebuie sa-l UCIDA pe Obama

autor: FrontPress 23.01.2012
Un ziar evreiesc din SUA a cerut agenţilor Mossad, serviciul secret israelian, să-l asasineze pe preşedintele democrat Barack Obama deoarece acesta nu ar fi suficient de “prietenos” faţă de regimul sionist.
Într-un articol apărut în data de 13 ianuarie, în săptămânalul “Atlanta Jewish Times”, editorialistul şi proprietarul publicaţiei,  Andrew Adler, a cerut cititorilor să facă un joc de imaginaţie, prin care ei ar fi în locul premierului israelian. “Daţi acordul agenţilor Mossad din SUA să-l elimine pe preşedintele care nu este prietenos cu Israelul, pentru ca acesta să fie înlocuit cu vicepreşedintele actual”, scrie jurnalistul, care adaugă că Israelul ar trebui să dicteze Washingtonului în privinţa susţinerii necondiţionate în lupta cu duşmanii statului evreu. “Ordonaţi eliminarea preşedintelui pentru a asigura existenţa Israelului”, continuă editorialistul.
În urma scandalului stârnit în SUA şi a criticilor venite inclusiv din partea mai multor organizaţii evreieşti, Adler a declarat pentru “Jewish Telegraphic Agency” că regretă editorialul şi va publica scuzele sale oficiale.
“Atlanta Jewish Times” are un tiraj de câteva mii de exemplare şi în jur de 3-4.000 de abonaţi fideli.
SUA acordă anual circa 3 miliarde de dolari Israelului, sub formă de ajutor militar, fiind deasemenea şi un aliat strategic al acestei ţări în forurile de decizie internaţionale. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu