A iubi Romania este egal cu un VIOL


Antal Arpad, primarul din Sf. Gheorghe: Sa fortezi maghiarii sa iubeasca Romania este VIOL

autor: FrontPress 13.01.2012
Dacă autorităţile încearcă să îi forţeze pe maghiari să iubească statul, acest lucru se numeşte “viol”, a declarat astăzi, primarul din Sf. Gheorghe, udemeristul Antal Arpad. În opinia edilului Uniunii, maghiarii pot aprecia statul român numai pe baza politicilor pe care le are în favoarea acestei comunităţi.
“Din păcate, se poate observa faptul că, intrând într-un an electoral, vom avea foarte multe discuţii pe tema etnică. Unii vor dori să folosească din nou cartea etnică în campania electorală. În acest context, dă-mi voie să citez pe cineva, un poet român, care a spus că iubirea cu forţa se numeşte «viol». Acest lucru pot să-l spun şi eu. Dacă autorităţile din România încearcă să ne oblige să iubim statul cu forţa, se numeşte asta înseamnă «viol»”, a spus Antal.
El a recomandat factorilor decizionali ca mai degrabă, să facă în aşa fel încât maghiarii să aprecieze statul pe baza politicilor pe care le face în favoarea comunităţii.
“Haideţi să facem în aşa fel încât noi să apreciem acest stat pe baza politicilor pe care le face în favoarea comunităţii maghiare. Dragostea cu forţa se numeşte viol, inclusiv când vorbim despre relaţia statul român-comunitatea maghiară”, a conchis liderul UDMR Sfântu Gheorghe.  De pe Evenimentul Zilei
http://odorica.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu