Statul roman nu functioneaza



Acum se vede faptul că Statul român nu funcţionează


Emil Boc.... "coordonează" comandamentul de iarna de la MAI.... dă indicatii "preţioase" si rezultatele se vad! Autoritatile sunt complet depasite de conditiile meteo ingrozitoare. Cauzele sunt multiple, nu are nici un rost sa le enumeram aici... insa nu ne putem abtine sa nu spunem ca lipsa de bani din sistem si-a spus cuvantul!
Subfinantarea cronica a MAI, ISU, a Armatei si a primariilor a impiedicat dotarea cu mijloace suficiente de interventie. De asemenea utilajele existente nu pot fi scoase pe traseu in totalitate si nici folosite la intreaga capacitate din lipsa de piese, motorina si chiar din lipsa de.... personal suficient!
"Vă rugăm din suflet să ne ajutaţi! Nu ştim dacă oamenii din celelalte maşini mai trăiesc!" Apelul disperat al unei femei, îngropate în zăpadă la 25 km sud de Bucuresti.
"Suntem complet acoperiţi de zăpadă. Nu putem să ieşim din maşini nici să ne facem nevoile. Nu mai avem căldură de aproape 3 ore, şi cu toate că am sunat la autorităţile din Giurgiu TOATĂ noaptea, nu ne-a răspuns nimeni! Cei de la Ambulanţă ne-au spus că nu ne pot ajuta pentru că nu au cum să ajungă în zona în care ne aflăm. Nu mai avem mâncare şi nici apă, şi ne aflăm în mijlocul câmpului. Vă rugăm să ne ajutaţi!"
Cu ocazia calamitaţilor naturale si a situaţiilor de urgenţa se vede faptul ca Statul e aproape nefuncţional, coordonare la nivel interinstituţional nu exista, - iar eforturile individuale si eroice ale unor poliţisti, jandarmi si pompieri pentru salvarea persoanelor aflate in dificultate nu pot rezolva decat cazurile punctuale... neputand sa suplineasca lipsa completa de eficienţa a Statului.
You can leave a response, or trackback from your own site.

http://newsro123.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu