INTERVENTIE cu romanii !


Basescu a planificat o “INTERVENTIE” cu romanii. Atac DUR la Iliescu, Antonescu si Ponta

autor: FrontPress 24.01.2012
Preşedintele Traian Băsescu s-a lansat marţi seara într-un atac dur la adresa lui Ion Iliescu şi a liderilor USL şi a anunţat că va avea miercuri o “intervenţie” cu românii, pentru a explica probabil lipsa de reacţie din timpul protestelor din ultimele zile. Aceste declaraţii au fost făcute după ce Cristian Diaconescu a depus la Palatul Cotroceni jurământul pentru funcţia de ministru de externe, fiind transmise în direct de mai multe posturi de televiziune. Diaconescu a fost numit în funcţie după ce predecesorul său,  Teodor Baconschi, a fost revocat luni de premierul Emil Boc.
“Se observă o veselie a demolării. Probabil reuşita recunoscută internaţional deranjează pe foarte mulţi. Şi nu pot să nu observ că mesajul domnului Ion Iliescu, care nici mai mult nici mai puţin, aproape de pe masa de operaţie, transmitea că preşedintele în funcţie trebuie să răspundă, în condiţiile în care dânsul încă nu a răspuns nici pentru mineriade, nici pentru victimele de la Revoluţie. Îi vedeam pe Crin Antonescu şi pe Victor Ponta care susţin, nici mai mult, nici mai puţin, demisie preşedinte, demisie Guvern, demisie Parlament. Adică, o Românie neguvernată “, a spus Băsescu. Liderii opoziţiei au mai fost acuzaţi că vor o întoarcere la România din anii `90.
” Aveţi o misiune extrem de dificilă: aceea de a recunoaşte nemulţumirea oamenilor prin măsurile care s-au luat, dar care creează României şansa să evolueze pozitiv şi, în acelaşi timp, să susţineţi, cu argumente, că România merge înainte. Ştiţi ce mă şochează cel mai tare? Că mesajul lui Ion Iliescu, al lui Victor Ponta, al lui Crin Antonescu, al aşa-numitului lider al societăţii civile, fostul colonel Dogaru, sunt similare cu ale fostului preşedinte al Republicii Moldova, actualul şef al fracţiunii Partidului Comunist din Republica Moldova, Vladimir Voronin. Sper că cele ce voi clarifica mâine în intervenţia mea cu românii să vă fie de ajutor “, a mai spus şeful statului care a adăugat că oamenii din stradă sunt nemulţumiţi “pe bună dreptate” şi că sunt necesare “mai multe explicaţii şi soluţii”. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu