Labrador de vanzare

Labrador de vanzare

Labrador de vanzare, sunt caini recunoscuti pentru capacitatea si dorinta lor de a innota. Au fost crescuti selectiv de-a lungul timpului, pentru a aporta vanatul din medii acvative, reusind performante deosebite la partidele de vanatoare de rate salbatice alaturi de stapanii lor vanatori.alexandru hategan, labrador de vanzare, caini de vanzare, caini de rasa de vanzare, caini de vanataore, labrador retriever de vanzareOrigine:

Spre sfarsitul secolului XIX, rasa era bine reprezentata in Marea Britanie. In anul 1903 a fost recunoscuta de clubul englez Kennel, pentru ca beneficiase deja de cateva decenii de selectie, iar exemplarele provenind din crescatoriile britanice, erau mai performante decat cele din Terra-Nova. Prima epoca de aur a Labrador de vanzare, a fost intre cele doua razboaie mondiale. Unele exemplare de caini ai Sfantului Ioan au fost adusi pe uscat, pe teren solid pentru a fi dresati ca si caini de vanatoare pentru aristocrati. S-a format astfel o linie superioara, rafinata de caini, cunoscuta sub numele de Caine Labrador pentru a fi distinsi de mai marele, Newfoundland Retriever, dezvoltat pentru aceleasi scopuri.alexandru hategan, labrador de vanzare, caini de vanzare, caini de rasa de vanzare, caini de vanataore, labrador retriever de vanzareAcesti caini, labrador de vanzare, ieseau in larg impreuna cu pescarii pe barcile lor si erau folositi pentru a aduce la mal sau la barca navoadele cu peste. Aceste intrebuintari de la inceputuri sunt motivul pentru care au o blana dubla, rezistenta la apa, o coada folosita ca si carma, rezistenta indelungata la efort, si o atractie pentru inot – caracateristici prezente si la caini labrador de vanzare de astazi. Popularitatea noului botezat Labrador Retriever ca si caine de vanatoare si de sport, a ajutat la raspandirea rasei in intreaga lume. Astazi, Labrador ul este o rasa cunoscuta si apreciata de catre familii, mai ales daca sunt prezenti si copii in acestea.

Pentru detalii va rugam sa ne contactati

alexandru hategan, labrador de vanzare, caini de vanzare, caini de rasa de vanzare, caini de vanataore, labrador retriever de vanzare
SC ROTEXO SRL , J12/678/2010
Adresa: Str. Marin Preda Nr. 2-8 Sc. 1 Ap. 2, Cluj-Napoca, Romania

Telefon:0766-567.863 / 0756-576.264
E-mail: puppyshop.cluj@gmail.com
Orar: Luni-Vineri 09:00-21:00 ; Sambata, Duminica 11:00-20:00

Pentru mai multe detalii ne gasiti pe site-ul oficial www.cainiderasadevanzare.blogspot.com 

pentru mai multe detalii click aici 

Un comentariu: