:: Generation 2012 – noul drog legal (pericole, trip, altele..)

Titlu: Generation 2012 – noul drog legal (pericole, trip, altele..)
Autor:: www.droguri101.ro
Articol: A aparut un nou produs pentru cei pasionati de cultivarea plantelor, anume ingrasamantul Generation 2012.

„Sintem la curent cu faptul ca a aparut pe piata o substanta noua. Se pare ca efectul la «Generation 2012» este pe placul consumatorilor de droguri. Dar legiuitorul poate, de exemplu, miine printr-o Hotarire de Guvern sa le incrimineze si pe acestea. Exista 200 sau 300 de substante, din care au fost interzise doar 36. Incriminezi 300 o data, citeva luni esti linistit pentru ca dureaza pina inventeaza altele", a spus Adrian Balas, inspector Antidrog.

Cum de e iarasi legal?

Cum de este legal dupa toata aceasta Isterie a Mephedronei din Romania care din cateva zeci de mii de consumatori a ucis doar o mana de oameni(?) ? Zi de zi sunt descoperite noi substante, unele okay dar cele mai multe fiind cacaturi sintetice care mai mult te fut decat sa te puna in cap. Asa zisul Generation 2012 e practic noul Magic Powder, ce are in plus sunt side effecturi si faptul ca e legal. Momentan nu se stie ce substanta activa contine Gen2012, stiu doar ca se aseamana destul de mult cu Methylona, substanta activa din Magic Powder, un derivat de amfetamina cu efect foarte apropiat de cel al MDMA-ului.

Pret, disponibilitate, trip etc…

Pretul: variaza destul de mult, 0,5 grame se vand undeva intre 80-110 lei.

Disponibilitate: momentan se poate cumpara doar online, asteptandu-se redeschiderea spice-shopurilor.

Trip: Aici am cate ceva de zis, anume ca este foarte diferit de cel oferit de Special Gold(Mephedrona), deobicei nu vorbesc in fara sa fi incercat dar de data aceasta fac o exceptie.

Efecte:

Periferice

* Tahicardie şi hipertensiune arterială
Hipertermie şi transpiraţii
Midriază şi nistagmus
Trismus şi bruxism
Insomnia şi agitaţie
Anorexie (lipsa poftei de mâncare)
Greaţa şi vărsăturile

Cognitive(la creieraş):

* Stimulare şi excitare
Ridică moralului, euforie
Sociabilitate, empatie, şi conectare mai uşoară
Acţionează ca un psyhedelic care poate duce la o percepţie îmbunătăţita a culorilor
Depersonalizare, halucinaţii, şi psihoză (cu doze mari şi / sau utilizarea excesivă)

Spre deosebire de SG, Gen2012 duce mai degraba la atacuri de panica decat la euforie, cu un ritm cardiac ridicat (140 bpm) si anxietate. Sincer nu recomand vreunui novice sa incerce asa ceva, si cand zic novice ma refer la pustanii de paispe ani care or bagat odata maria si au fost martori la a2a venire a lui cristos, cum spune Spike "Copii nu intrati in lumea drogurilor, suntem deja prea MULTI".

Okay, sa nu descurajez prea mult "Dealerii legali", Generation2012, din cate mi s-au relatat este "the shit" comparat cu SpecialGold, asta daca stii sa-ti controlezi tripul si nu esti un cocalar ce-o arde pe Puya.

Ipotetizand ca ar contine un derivat de amfetamina, lipsa poftei de mancare este data de dopamina si serotonina care sunt eliberate in cantitati foarte mari si iti prostesc creierul dandu-i ofalsa senzatie de "saturatie" si de energie.

Withdrawal/Retragerea substantei

Din cate am inteles, unii au dificultati in retragerea acestei substante dupa o perioada indelungata de consum. Dificultatea consta in oprirea acestui obicei mai mult decat a substantei in sine. La inceput avem de-a face cu o dependenta psihica, dupa ce incepi sa consumi zilnic este deja vorba de dependenta fizica dupa care orice incercare de retragere fara ajutor medical specializat (care sa te sedeze cu alte droguri gen opioide) va fi destul de dificila, depinzand foarte mult de psihic.
--
Visitor Ip: 89.136.22.168

40 de comentarii:

  1. 0.5 gen2012 60 mitzaptm numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. banuiesc ca e Methylenedioxypyrovalerone - MDPV , un rahat mai mare decat mephedrona, metilona si butilona la un loc.

    RăspundețiȘtergere
  3. SA NU INCERCATI ....AM PRIETENI KRE DUPA 3 ZILE AU LUAT_O RAZNA...SUNT DE NERECUNOSCUT....AVETI GRIJA

    RăspundețiȘtergere
  4. Cu un gram g2012 iti dai maxim..da' te sparge..eram ca un cadavru...nu mai puteam sa leg doua vorbe..desi eram perfect constient pur si simplu nu mai aveam viata in mine..nu va dati cu asa ceva..special gold era mult mai ok.. de la g2012 am ajuns sa am depresii groaznice..am vrut sa ma sinucid..

    RăspundețiȘtergere
  5. daca esti un mare prost normal ca te sinucizi

    RăspundețiȘtergere
  6. frate te face varzqa itri numai filme naspa ..nue buna ai vedenii multe si sincer nu se compara starea astea cu ce e ra unainte ..nu il incercati ..o sa o luati razna

    RăspundețiȘtergere
  7. am consumat in doi un pliculetz de 0,5 - prostii de noi am crezut ca merge doza ca la magic. Si parea ca high-ul incepea sa scada la jumatate de ora, o ora - si am continuat sa mai facem cate o liniuta.

    Am consumat pungunta cam de la 9 seara pana la 3-4 dimineata. Ne asteptam ca si dupa magic sa adormim pe la un 6...hai maxim 8.

    Si se duce starea de bine pe la ora aia si e a doua noapte nedormita si deja m-am obisnuit cu ideea ca o mai stau ceva treaz. Am facut ceva excese la viata mea, dar nimic nu m-a tinut atat de mult in picioare, pentru un trip de cateva ore - si alea discutabile din punct de vedere al tripului, care categoric e mai slab decat la magic.

    Fumatul nu ajuta absolut de loc (nici macar nu il simti d`altfel cat timp te tine in picioare tampania asta), in afara de faptul ca iti reda pofta de mancare - daca ai problema asta. In schimb partea cu fumatul - de tutun - in excess se mentine.

    Mi se pare cea mai mare crima sa compari cu magicul, pentru ca foarte multi pot consuma si cate 3 grame intr-o noapte, mai ales ca in timp ce iei esti convins ca e ceva similar cu magicu'.

    Si problema nu este neparat ca te tine in picioare, dar comedown-ul este unul dintre cele mai ingrozitoare pe care le-am experimentat pana acum. Ba eram dezamagit ca inca ma tine treaz, ba eram incatat ca desi nu dormisem mai ceva energie, ba eram intr-o depresie totala (eu care in general nu prea am problema asta pe comedown - nici nu vreau sa ma gandesc ce se intampla cu aia care au si la altele).

    CONCLUZIA: e f. scump, ofera un high mediocru si comedownul este ingrozitor.

    PS: Pot sa spun ca in timpul comedown-ului, dupa ce ca este pe f.f. low, mai esti si irascibil si vrei sa demonstrezi ca ai dreptate.

    Daca vrei totusi sa incerci, incearca sa nu iei mai mult de 0,25 g. Si poate cel mai important: asigure-te ca cel putin a doua zi nu ai nimic de facut si ca o sa tot timpul companie.

    PS2:Aia care au adus chestia asta sunt niste criminali care profita de pe urma golului lasat de magic si de special gold. Cred ca pot sa compar usor cu dealeri de heroina, pentru ca probabil nu as fi prea departe.

    RăspundețiȘtergere
  8. Si eu am luat cu inca un prieten un pliculet de 0.5 si ne-am facut cate 2 liniute mici pt inceput ca nu mai luasem de mult timp si ne gandeam ca efectele ar fi cam aceleasi ca la magic gold. Ne-a "dat bine" la inceput iar apoi, dupa vreo 3 -4 ore ne-am mai facut cate 2 linii si din restu ce a mai ramas. Turati la maximum, am mers intr-un club ( ce e drept nici muzica nu era potrivita) si am inceput sa simt la inceput transpiratii, apoi cresterea brusca a ritmului cardiac, stres, panica, aveam impresia ca toata lumea se uita inspre mine (ceea ce probabil s-a si intamplat:))si o senzatie totala de inconfort. Era ca si cum as fi imbatranit instant. Fata mi-era practic setata pe modulul "standard-sec", aratam ca un cadavru si simteam ca elimin o mare cantitate de energie negativa, stres, panica,
    Mi-a fost rusine de ce am facut si nu cred ca mai calc in clubul respectiv o vreme:)). Practic nu ma puteam controla fizic si aproape orice actiune pe care o lansam, devenea un mic absurd-penibil.Pe langa asta, avand in vedere ca prima linie am tras-o in jur de ora 16..m-a tinut treaz pana a doua zi la ora 18:02 in momentul in care va scriu aceste randuri si probabil ma va mai tine, ca somn nu imi e inca...
    In concluzie , nu recomand ABSOLUT NIMANUI acest produs. Poate avea repercusiuni grave in societate, familie si nu in ultimul rand sanatatea ta .

    RăspundețiȘtergere
  9. sunteti niste ratati incercati coxul adevarat

    RăspundețiȘtergere
  10. am prieteni care au luato razna de la tampeniile aste nu incercati sal trageti injectatil

    RăspundețiȘtergere
  11. Ia incercati va rog sa nu mai recomandati! Apetenta pentru morbiditate nu este generala. Putin mai lipseste ca Google sa bage reclame cu case de pompe funebre. :))

    RăspundețiȘtergere
  12. bai frate toti va dati consumatori si poate chiar sunteti ! dar spuneti-mi voi mie cum scpa de starea asta au trecut peste aproape adica am inceput de la ora 8 9 10 seara si este ora 7 a 2a zi si nu pot sa-mi imi mai revin spuneti-mi ce sa fac ca sa scap de starea asta !

    RăspundețiȘtergere
  13. e de cacat generationul asta 2012...e aiurea rau de tot am incput sa trag ieri p la orele 14 si inca u mi revin, si noi am avut 1 gr de generation p 4 5 oamnei
    e oribil comedowul....ma simt ultimul om. somn numi e, nu ad nimic in fata ochilor si nu ma pot exprima ca sa nu mai zi de concentrat,...ahh da, si cine a zis de faza cu absurd-penibil avea mare mare drepate...nu incercati sa socializati sau sa mergetila cump cumam facut eu...e una din celemai proaste alegeri pe care ;e puteti lua

    RăspundețiȘtergere
  14. ok frate asa e ! dar cum scapam de starea asta ! NIMENI NU STIE NIMIK ? CE NAIBA ?

    RăspundețiȘtergere
  15. de stare asta scapi in momentul cand nu mai bagi si drogul isi pierde din efect inceark sa stai in pat sa te linistesti si o sa-ti fie mai bine...am stat 4 zile treaz de la kktu asta...iti trebuie liniste...fara muzik..

    RăspundețiȘtergere
  16. am incercat sh eu 2012 vineri seara sh pot sa spun k e d cacat,o iei razna te porti ciudat,nu mai vz bine, sh cei din jur isi dau seama..spre deosebire d special..

    RăspundețiȘtergere
  17. POWDER REPORT NOU LEGAL mai tare ca generation 2012 0.5 pret 80 ron livrare gratuita oriunde in bucuresti, praf nou legal mai tare ca generation 2012

    RăspundețiȘtergere
  18. cel mai naspa produs! NERECOMANDAT!

    RăspundețiȘtergere
  19. ba nustiu de gen2012 ,mi se rupe ,da stiu ca animalu care a scris articolu nu stie cei aia trip.

    RăspundețiȘtergere
  20. multi de aici aveti perfecta dreptate...eu zis ca ne distrugem viata prea repede...ne ratam copilaria

    RăspundețiȘtergere
  21. CE PULA MEA VA TREBUIE? BETZI DRACULUI 2-3 BERI MERGETZI ACASA SI VA CULCATI. DA NU........ VOUA VA TREBUIE SENZATII...... PISAVAS IN CUR DE RATATI LA MUNCA CRETINILOR...

    RăspundețiȘtergere
  22. DECI ATENTIEEE MAREE!!!!! ...mi-a murit o prietena foarte buna duminica asta dupa ce a bagat Generation 2012 ..a fost intr-un club in timisoara vineri seara , a bagat cateva liniutze cu ceva baietzi si ia fost foarte rau tot weekendul... s-a plans incontinuu k ea nu mai poate k ii rau da a crezut k se linisteste pana la urma...si nu a mers la spital..dar din pacate a facut infarct duminica seara si a murit...avea 22 de ani si era din caransebes. ..chiar trebuie sa moara lumea sa se opreasca lumea sa consume otrava????????? incredibil cata prostie poate exista pe adolescentii din ziua de azi...
    VA ROG NU MAI BAGATI ASEMENEA OTRAVA IN VIATZA VOASTRA....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    SI INCA UN SFAT IMPORTANT: ACA VEDETI CA VA SIMTITI RAU DE LA DROGUL ASTA ..MERGETI DE URGENTA LA SPITAL ...AICI E VORBA DE VIATA VOASTRA!!!

    RăspundețiȘtergere
  23. E un cacat, actioneaza mai degraba ca un tranchilizant, trip nasol, anxietate, paranoia etc. Nu recomand. Risc ridicat de stop cardiac, 140+ batai pe minut. Nu se compara cu mephedrona..

    RăspundețiȘtergere
  24. da, sunt de acord ca e un cacat gen 2012...dar cat de retar trebuie sa fi sa mori din asta??daca bagi ca adevaratu pana iti iasa pe partea aialalta cum cacat sa nu mori?toate au o limita, fratilor.cine a murit si de la magic, gold sau altele au fost niste ratati care au bagat mai mult decat trebuia.Am incercat si eu gen 2012, si au fost cele mai penale zile din viata mea, ma simteam moarta, ma miscam slow motion, nu vedeam nimic, nu ma puteam concentra, nu-mi ieseau cuvintele, simteam cum mi se atrofiaza creieru,n am dormit 4 zile , si inca dupa o saptamana eram deprimata si nu puteam socializa ca inainte.toti au sesizat ca e ceva straniu la mine,e evident ca e o porcarie si nu trebuie continuat, dar daca totusi decideti sa o faceti, faceti-o cu cap, sau daca vreti sa muriti, bagati va o lama'n vene, e mai simplu si mai rapid, nu trebuie sa te chinui cateva zile prin trip-uri aiurea...COPII NEBUNI!

    RăspundețiȘtergere
  25. AJUTOR!!! MAI COPII AJUTATI-MA SI PE MINE VA ROG DIN SUFLET!CUM SA-MI SCAP COPILUL DIN ASTA.E DEPENDENT DEJA..NU STIU CE IA,DAR DUPA SIMTOMELE DESCRISE AICI ASTA E 2012.SI AM MAI GASIT LA EL UN PICULET PE CARE SCRIA INSOMNIA SI AVEA O POZA CU DOI OCHI GALBENI.POATE STITI VOI CE E.NU STIU CE E DE FACUT,SUNT DEPASITA DE SITUATIE.NICI MACAR NU STIU MOTIVUL,PROBABIL DEPRESIE,SAU DE DISTRACTIE IA.AJUTATI-MA VA ROG!

    RăspundețiȘtergere
  26. TOT EU SUNT CEA DE MAI SUS...SUNT DISPERATA,POATE STITI VOI,CUM SA PROCEDEZ,DATI-MI UN SFAT,MI-E FRICA SA NU-SI FACA RAU,SAU CINE STIE...VA MULTUMESC SI AVETI GRIJA DE VOI !SANATATEA E CEL MAI IMPORTANT LUCRU,NU VA DISTRUGETI VIETILE PT O PROSTIE NEGANDITA! O MAMA DISPERATA!

    RăspundețiȘtergere
  27. daca are aceleasi simptome inseamna ca ia sigur ceva.ichi galbeni?nu cred ca de la aste noi se intalmpla, dar de la cele vechi, da.se intampla.Nu dispera, incearca sa vorbesti cu el, nu'l certa, sigur ia pt ca e curios, de obicei nu se prea iau din astea din cauza depresiilor, deci tu nu ai nici o legatura cu asta, stai linistita.Intreaba-l ce e cu el, ca l'ai vazut cam straniu in ultima perioada, si incurajeaza'l sa'ti spuna orice.Spune'i ca ai o banuiala ca ar fi incercat si el ce au incercat toti si ca tot ce vrei de la el , daca vrea sa continue, e sa aiba o limita si grija mare.De oprit nu'l poti oprii, doar ajuta'l sa intelegeaga ca daca depaseste limita, v'a murii sigur.Sunt cea care a scris deasupra ta, nu se moare din asta, daca nu faci abuz.

    RăspundețiȘtergere
  28. P.S. dependenta de din astea, e foarte slaba, daca vrea se poate lasa, nu e ca la cocaina sau heroina.E doar psihica chestia.Corpul nu o sa'ti ceara niciodata prafuri din astea, deci in privinta asta stai linistita.Am prieteni care au luat un an de zile, noapte de noapte si de acu de cand cu asta nou care e o porcarie, s-au lasat. deci din punctu asta de vedere poti sta linistita,e o dependenta usoara.

    RăspundețiȘtergere
  29. Pentru mama cea disperata.., vorbiti frumos cu el.., datii niste calmante si niste somnifere.. tinetil cam 1 saptamana numai cu asta.. si cred ca o sa ii treaca dupa aia bagatii bine in cap sa numai faca asta si sa regrete ce a facut... si o sa isi revina

    RăspundețiȘtergere
  30. Pentru mama disperata...eu m-am lasat de 2 luni pentru ca am avut aceasta vointa mare si sprijinul celor dragi(fost consumator de special g)El are nevoie de sprijin,ganduri pozitive,i-ar prinde bine si o calatorie departe de magazinele sau prietenii lui care vand droguri

    RăspundețiȘtergere
  31. Mda....am tras 10 ani heroina injectabila...dar de 2012 nu osa ma apuc niciodata///e dubla la pret si nici nu da senzatii cum trebuie...!!!


    P.S. Prefer sa traiesc cu heroina decat sa ma sinucid cu 2012. Daca ma apuc de asa ceva sigur nu osa mai vad cum e in 2012 :D

    RăspundețiȘtergere
  32. MARE GIRJA !!!! AZI 13.05.2010 am asistat la inmormantearea unui prieten care a suferit un infarct de la porcariile astea de 2012.....!!
    NU incercati este pacat de tineretea voastra!!!
    :(((Dumnezeu sa il odihneasca :(

    RăspundețiȘtergere
  33. astazi ar fi implinit 28 de ani .....nici nu mai am cuvinte....lasati-le cat mai aveti timp!!!nu te vom uita niciodata :(

    RăspundețiȘtergere
  34. deci nu imi vine sa cred... ce scrie aici.. am avut si eu chestiile astea dar de atunci nu am mai tras.. a fst orobil.. crek si d asta se nuemste 2012.. ca sa se moarata.. pana atunci de la el.. fuck.. opritil!

    RăspundețiȘtergere
  35. Am fost o leguma pot sa zic cam un an de zile, mi-am restrans grupul de "prieteni" si faceam excese zi de zi cu ei. Incepusem sa am stari de panica frecvent , chiar si cand nu consumama nimik.In fine.. etc... am fost la mai multi doctori pt ca ma simteam naspa. Orice drog iti scade la minim sistemul imunitar si esti predispus la infectii. Pt. tragatori: in kkturile alea de prafuri s-au gasit si particule de pamant..p care TU le tragi si ajung in oraganismul si sangele tau.. de la asta se poate face hepatita C. Va dau un sfat: Raritzi-o extraordinar de tare cu astea.. pana ajungeti sa va lasati de tot! Dupa ce o sa te lasi .. o sa te simti naspa o vreme! Du-te la doctor ! fa-tzi analizele ! Ia vitamine cat cuprinde si mananca de 3 ori pe zii si bea multa apa !... O SA ITI DAI SEAMA CA AU TRECUT MULTE LUCRURI PE LANGA TINE! CA AI UITAT CUM E SA TE DISTREZI CU ADEVARAT! CA AI CHELTUIT O AVERE SI CA ESTI O CARPA IN CUR ACUM TU SI "PRIETENII" TAI! PURIFICA-TZI CORPUL SI REAPUCA-TE SA TE GANDESTI LA VIITORUL TAU SI LA CEEA CE CONTEAZA CU ADEVARAT !

    RăspundețiȘtergere
  36. sunt intru totul de acord cu ce spune anonimu de mai sus.Eu luam aproape zilnic, magic si diamond.Am luat o singura data Gen 2012 si cand am vazut ce efecte are si cat de nasol am putut sa ma simt, m-am lasat.Multumesc Gen 2012, mi-a deshis ochii cu privire la rahaturile astea.Am inceput sa mananc sanatos, fac sport, am grija de mine, ma bucur de viata.Vine vara, iesim la plaja, soare,mare, berica..din alea..ce bine e sa te simti sanatos!!! Bafta!Sa reusiti si voi, daca vrei cu adevarat se poate.Peace!

    RăspundețiȘtergere
  37. http://www.erowid.org/chemicals/mdpv/mdpv.shtml

    RăspundețiȘtergere
  38. On Sep 7, 2011, the DEA announced plans to temporarily schedule MDPV, 4-methylmethcathinone, and methylone in the United States. These three euphoric stimulants have been controlled in several European countries and a number of U.S. states over the last two years. The scheduling will not go into effect until a final notice is published in the Federal Register (no sooner than Oct 7, 2011).

    RăspundețiȘtergere
  39. Your current post has verіfieԁ necessаrу to us.
    It’s quіtе helρful and you're clearly very well-informed in this region. You get opened up our sight to numerous views on this particular subject together with intriguing and solid content material.
    Look into my site ... Xanax

    RăspundețiȘtergere