Reeducare

Cu pasi marunti spre LAGARE de REEDUCARE

autor: FrontPress 13.09.2013

politieTrăim uneori cu senzaţia că lumea noastră este deconectată de evenimentele, ce se petrec la nivel global. Spunem uneori că noi şi cu particularităţile noastre ne deosebim cu mult de „occident” şi „occidentali”. Că ei sunt democraţi şi că abuzurile se întâmplă mai ales la noi.
Un eveniment care vine să contrazică această teorie s-a petrecut ieri în Germania. Nemţii se află acum în plină campanie electorală, dar o campanie mult mai „câinească” decât cele de până acum. Spectrul sărăciei, îndatorarea excesivă a statului german, senzaţia contribuabililor, că sunt vaca de muls a întregii Europe, face ca mulţi dintre alegători să se orienteze spre partide catalogate ca fiind extremiste.
În timp ce stânga, declarată oficial ca fiind comunistă şi având printre candidaţi membrii cu activitate în partidul unic din fosta RDG, este considerată ca fiind o variantă acceptabilă, de „salon”, naţionaliştii sunt combătuţi cu toate mijloacele legale, dar mai ales ilegale.
Încă de la începutul campaniei electorale şi a traseului parcurs de caravana NPD (Partidul Naţional Democrat din Germania) observatorii au putut constata o complicitate tacită între extremiştii violenţi de stânga şi autorităţile statului. Astfel, indivizi mascaţi atacau manifestările naţionaliştilor, fără a fi împiedicaţi de poliţie, după care poliţia îi ducea la secţie tot pe cei atacaţi.
Săptămâna trecută, când doi tineri, care lipeau afişe pentru partid au fost atacaţi, iar unul dintre ei se află în comă la spital, poliţia s-a rezumat la o anchetă superficială, declarată încă de la început ca fiind fără sorţi de izbândă.
Cireaşa de pe tort a fost pusă ieri: după ce coloana partidului, aflat în campanie, a fost atacată de extremişti comunişti, sub privirea îngăduitoare a poliţiei, odată ieşiţi din oraş, naţionaliştii au fost traşi pe dreapta de poliţie. A urmat percheziţionarea maşinilor, preşedintele partidului, parlamentar al Landului Saxonia, fiind pus să explice până şi substanţele conţinute de medicamentele sale pentru răceală (poliţiştii considerând că ar fi droguri). Deoarece poliţia nu a reuşit să găsească nimic ilegal, a procedat la reţinerea a 13 membrii din staff-ul de campanie şi a preşedintelui partidului, Holger Apfel.
Deşi acesta se bucură de imunitate parlamentară şi este interzisă reţinerea lui fără un act prealabil corespunzător, poliţia a încălcat cu nonşalanţă legislaţia, reţinându-l pe politicianul german suficient de mult, cât să nu mai poată participa la următorul eveniment electoral anunţat.
Deci, după cum vedeţi, în Germania care se făleşte atât de mult cu democraţia, care ţine altora lecţii despre democraţie şi morală, iată ce se întâmplă. Cine ştie, poate că după aceste alegeri, văzând câştigul în popularitate al naţionaliştilor, guvernul îşi va da masca pseudo-tolerantă complet la o parte şi îi va duce pur şi simplu pe toţi cei, care s-au săturat de guvernul global în lagăre de reeducare, pentru că, să nu uităm, şi Germania comunistă se numea oficial Republica DEMOCRATĂ Germană. De Remus Radoiu – Agonia Natiunii
antifa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu