De ce merg lucrurile rau ? Pensionarii aplica secretul ? Legea atractiei functioneaza ?

De ce merg lucrurile rau ? Pensionarii aplica secretul ? Legea atractiei functioneaza ?

legea atractiei, alexandru hategan, dezvoltare personala, fericire, Spiritualitate, secret,  secretul,  bani,  bunastare, bani multi
Dragi prieteni, raspunsul e simplu, batranii din tara asta nu aplica secretul, (ci doar o parte foarte mica dintre ei). Toti astia care ies in strada, urla, se lasa cumparati, etc, ei nu aplica secretul ci se impotrivesc legii universului, se impotrivesc dorintelor lor. In loc sa spuna ce isi doresc cu adevarat si ce viata vor, negativizeaza si subliniaza lucruile rele care li se intampla. Ei lasa sa se semene in mintea lor ganduri fara rost, ei nu seamana ganduri bogate. Stiu oameni de 70 de ani, care traiesc o viata perfecta, si nu au nici o grija.

Secretul spune ca daca te opui la ceva acel lucru va persista ("What you resist, persists"). De asemenea daca traiesc in prezent si subliniezi doar ce nu-ti place din prezent, vei atrage mai mult, vei atrage si in viitor aceeasi soarta, aceleasi probleme, aceleasi greutati. Daca acesti oameni iesiti in strada s-ar opri din urlat, si din invinuirea altora, si ar accepta ca ei sunt de vina pt ce li se intampla, si ar semana ganduri bogate, si-ar imagina ca traiesc o viata bogata, si s-ar comporta ca si cum ar trai-o, vietile tuturor s-ar schimba.

E important sa vizualizati, sa va imaginati viata pe care v-o doriti, dar cel mai important este sa traiti ca si cum ati fi deja acolo, ca si cum ati avea deja viata pe care v-o doriti. Aceasta este cea mai scurta cale de la esec, la succes.

Oameni buni, intelegeti ca voi sunteti cauza la ceea ce traiti. Nu statul, nu legile acestei tari, nu guvernul. Mie nu-mi pasa de nimic din tara asta care nu merge bine, imi pasa doar de ceea ce imi face bine, mie si celor din jur. Eu nu ma opun la nimic, nu sunt impotriva.

Nu guvernul ma face bogat sau sarac, ci eu insumi. Ce-mi pasa ca dau la guvern 90% din ce castig, atata timp cat restul de 10% imi ajung peste cap sa traiesc viata bogata si indestulatoare pe care mi-o doresc ? Nu mai fiti egoisti. Nu va uitati la restul si nu mai dati vina pe lucrurile din jurul vostru. Voi sunteti cauza lucrurilor care vi se intampla.

Mie mi se intampla zilnic miracole, primesc bani, ma cauta oameni pe care nu i-am vazut in viata mea, atrag bunastare, bogatie si fericire, afacerile imi merg perfect, si toate astea doar pentru ca in fiecare zi traiesc ziua de maine ( o zi plina de fericire si bogatie, prietenie si voie buna). In fiecare zi, traiesc ca si cum as avea si mai mult, ca si cum as avea resurse nelimitate sa fac orice. Adevarul e ca daca te gandesti asa chiar vei dispune de resurse nelimitate. Nu conteaza de unde vor veni, cine ti le va da, sau cum vor ajunge la tine (asta e problema universului - si universul o rezolva de fiecare data), important e ca in cel mai scurt timp acele resurse de care ai nevoei vor ajunge la tine.

Voi lansa in scurt timp un program prin intermediul caruia va voi ajuta pe toti cei care veti dori sa fiti ajutati.

Va iubesc pe toti, si abia astept intrebarile voastre legate de legile atractiei, de problemele voastre si de ceea ce ati reusit sau nu sa realziati.

legea atractiei, alexandru hategan, dezvoltare personala, fericire, Spiritualitate, secret,  secretul,  bani,  bunastare, bani multi
Incepeti acum sa aveti o viata fericita. Incepeti prin a zambi !!! Zambiti sau radeti chiar si fara motiv, va va face sa va simtiti mult mai bine si sa va aliniati spre ceea ce va doriti cu adevarat !

20 de comentarii:

  1. guvernul poate declara stare de necesitate si sa blocheze parlamentul ptr. a nu mai consuma bani.... si fiscul la treaba pana la ULTIMUL>>> fiecare dupa puterea lui...

    RăspundețiȘtergere
  2. antiignorantu, eu vorbeam despre cum poate fiecare sa isi faca o viata mai buna, chiar si pensionarii din tara asta.

    Nu are nici o legatura cu guvernul, cu statul, cu basescu sau mai stiu eu cine.

    Are legatura doar cu vointa fiecaruia de a-si schimba viata. Hai sa nu mai cautam vinovati si sa nu mai dam vina tot timpul pe cei din jurul nostru, si sa acceptam fiecare ca ni se intampla ceea ce ni se intampla din cauza noastra. Daca ne dorim bine, si facem bine, nu se paote sa nu atragem bine si sa nu ne fie bine. Sigur daca semeni ganduri bogate, vei trai bogat.

    Nu are cum sa rasara porumb, daca semeni grau !!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. din pacate statul ataca ROMANII mai ales prin LEGI aprobate de PARLAMENT ... de abureli sunt satui oamenii ....

    RăspundețiȘtergere
  4. Alexandrau,
    eu am ajuns la pensie cu cele mai pozitive gânduri, cu planuri mari de viitor... se poate citi asta pe blogul meu, care l-am deschis cu această ocazie... în urmă cu un an.
    Dar nu voi putea să-mi mai satisfac visurile planificate, dacă statul îmi ia din puţina pensie.
    Sunt curiasă cum explici tu faptul acesta...eu aş mai merge la muncă dar la aproape 60 de ani...
    Nici nu-mi pot imagina că-mi vor cădea bunuri din cer, bani de la loto şi în nici un caz că "aş cerşi" trăind din mila nu ştiu cui.:(
    Mîine trăiesc bucuroasă prin realizările fiicei mele!
    Dar nu pot oricât aş dori, să aprob furtul băsescian din banii puţini ai pensionarilor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vezi Mariana,

    Problema la tine e in felul urmator:

    nu doar gandurile si atitudinea pozitiva, ci mai ales CEEA CE FACI ("Dar nu voi putea să-mi mai satisfac visurile planificate, dacă statul îmi ia din puţina pensie" - nu conteaza ce face statul !!!! VEI PUTEA DACA VEI VREA)

    "eu aş mai merge la muncă dar la aproape 60 de ani..." - nu a zis nimeni sa mergi la munca - fa ceva ce-ti place, fa doar ceea ce-ti place, si vei fi rasplatita peste masura, daca semeni ganduri bogate, daca ai incredere in tine, si daca nu te dai batuta !!!!

    "Nici nu-mi pot imagina că-mi vor cădea bunuri din cer, bani de la loto şi în nici un caz că "aş cerşi" trăind din mila nu ştiu cui.:(" - aiai GRESESTI din nou. Am zis in articol, nu va mai ganditi CUM vor venii banii, imaginati-va doar ca-i aveti, traiti ca si cand i-ati avea, si cu siguranta VOR VENI ACEI BANI de undeva. Nu-i veti cersi, si nici nu-i veti castiga la LOTO.

    Sincer, conteaza pentru tine daca banii aceia ii primesti printr-o oferta de la cineva care apreciaza f mult ceea ce faci tu ? sau daca vin de la LOTO ? atata timp cat e aceeasi suma, conteaza ?

    Raspunsul e NU, Nu conteaza de unde vin banii, nu va mai ganditi la METODE, traiti ca si cand ati avea. Spuneti doar ce suma vreti sa aveti(EXACT SUMA) si apoi imaginati-va ca aveti banii in mana. Imaginati-va pe ce i-ati cheltui, ce ati face cu ei.

    Lasa-ti-i pe cei de la conducere sa faca ce au de facut, ignorati-i, daca vreti sa va fie bine.

    Mariana, eu am fost cel care l-am motivat pe Feri atunci cand a avut cea mai mare nevoie, si el a fost cel care m-a motivat pe mine in momentele mele de slabiciune. Fiecare are momentele lui. Intreaba-l cum a fost cand am intrat eu la el in atelier si cum i s-a schimbat viata dupa ce i-am povestit CUM FAC EU, si CE FAC EU. Totul s-a schimbat pentru el, doar pentru ca m-a ascultat, si nu doar a ascultat ci s-a apucat foarte serios de studiat, ajungand sa ma invete chiar el cate ceva despre aceste legi si lucruri legate de LEGEA ATRACTIEI.

    Mariana, te rog sa imi scrii aici sau pe mail (hategan2005@gmail.com) daca doresti sa te ajut. O fac fara conditii, fara vre-un serviciu la schimb. Astept sa-mi scrii.

    Iti promit ca viata ta se va schimba in bine, si vei fi mai multumita decat crezi ca ai putea fi.

    INCEPETI SA TRAITI !!!! NU MAI PIERDETI TIMPUL !!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumos articol Alex. Din pacate majorotatea oamenilor se lasa ca media sa le spele creierul,cu stiri cat mai negative.Astfel,oamenii incep sa traiasca cu frica,cu ura,si din pacate aceea frica si ura le va fi realitatea. Nu va mai uitati la stiri oameni buni,nu va mai uitati la lucrurile pe care nu le vreti.daca un prieten sau o prietena incepe sa vorbeasca de boala,de accidente,de criza economica,etc. deviati subiectul.Nu trebuie sa ascultati ceea-ce nu vreti.Purificati-va mintea,sa aveti doar lucrurile pe care le vreti in viata voastra,si in cateva luni asa veti avea.

    RăspundețiȘtergere
  7. Viata e un soi de competitie ın care cei slabi cad iar cei pregatiti ınving..
    Prin abandon, nu se câştigă !

    RăspundețiȘtergere
  8. Dragă alexandru,
    eu am fost ca tine.:)
    Poate Feri îşi aduce aminte de discuţiile noastre din seara când am intrat ca autor pe 100ro, atunci vorbeam cu Feri, cum vorbeşti tu acum. I-am povestit chia din realizările mele...
    Tot ce-mi spui tu acum e valabil pentru fiica mea!
    Cu siguranţă am să-ţi scriu, îmi place cum gândeşti fără să ştiu ce ai ralizat, te cred pe cuvânt!
    Mulţumesc pentru adresa de mail.:)

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc mariana, astept cu interes mailurile tale si ale celorlalti care au intrebari sau considera ca ii pot ajuta intr-un fel sau altul.

    RăspundețiȘtergere
  11. NU VA LASATI ORBITI SI DRESATI DE URA !!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Alexandru,
    am vrut să-ţi scriu, dar adresa ta nu s-a lăsat preluată, de MESSNGER-ul meu...sau invers.
    Ce trebuie să fac?
    Pe blog ţi-am scri mai demult şi nu ai observat...
    Eu când " intru în horă, joc!".:)

    RăspundețiȘtergere
  13. Of,Alex!
    Iata ce zici tu:"Mie nu-mi pasa de nimic din tara asta care nu merge bine, imi pasa doar de ceea ce imi face bine, mie si celor din jur."
    Celor din jurul tau nu le e bine in situatia actuala.Iti pasa ori ba? Cum actionezi ca sa le fie bine? Ce facem? Ramanem indiferenti atata timp cat ne merg lucrurile ca pe roate?
    Nu stiu de ce,dar am impresia ca ai vazut filmul "Secretul". In cazul acesta,nu stiu daca e indicat sa bagi in seama ce ai vazut acolo.
    Inca ceva:"Nu conteaza de unde vor veni, cine ti le va da, sau cum vor ajunge la tine ."
    Chiar nu conteaza asta?
    Imi pare rau. Prefer sa sufar,decat sa vad cum isi bat joc de niste batrani si nu numai. De ce sa accept si sa inchid ochii? As deveni la fel de ordinara ca ei.Daca nu avem nevoie de Guvern,de conducerea tarii,atunci jos cu ei!

    RăspundețiȘtergere
  14. Nu Roxana pentru mine nu conteaza de unde vin, stiu sigur ca vor fi rezultatul acitunilor mele, si ca vor fi pe merit.

    Si nu nu ma intereseaza de tara asta, si de lucrurilr rele din ea. Toti pot sa faca sa le fie bine, dar refuza si sa incapataneaza sa continue sa se supere pe guvern pe stat, dand vina pe toti cei din jurul lor, neacceptand nici o clipa ca de fapt chiar ei sunt de vina.
    Nu am zis ca inchid ochii, si nici ca nu ma intereseaza de batrani, nu interpretati gresit ! Am zis ca nu vreau sa aud despre rau si despre oameni care acuza ce-i in jurul lor, neacceptand nici o clipa ca ei sunt de vina pt viata lor.

    Da am vauzt filmul, am citit carti, am revenit la spiritualitate. Pentru ca totul in acest univers e spiritualitate. The secret e doar o frunzulita mica in copacul fericirii. Restul cartilor sunt reteta spre succes. Reteta fara ingrediente e fix nimic. Ingredientele vi le spun al fiecare in mail, in functie de probleme voastre. Astept sa imi scrieti !!!!

    MARIANA mailul meu e : hategan2005@gmail.com da-mi un mail.. ti-am acceptat si requestul pe yahoo.

    RăspundețiȘtergere
  15. Domnului Alexandru Haţegan !
    ... cu mulţumiri !
    ~
    AICI ... mă POT opri ! Ar însemna Să Vă dau dreptate 100%.
    ~
    NU m-am oprit ! (şi iar, m-aş putea OPRI ! ... căci s-ar "subantelege" multe !).
    ~
    Domnule Haţegan:
    CONCRETUL nu poate fi schimbat decât "PRIN Concret IMEDIAT...de ANIHILARE A PĂRŢII DE MALEFIC !".
    Concretul EXISTĂ deja ! Şi este "SUMA" ... al TUTUROR "dorinţelor" ! Acest "SUMA" ... are şi malefic integrat, CARE, pentru o înlăturare grabnică, trebuie acţionat în CONCRETUL IMEDIAT ! Prin înlăturarea "buruienilor" ... şi ele vii ... dar, CARE, sufocă VIUL celălalt, "permis", sau, Benefic !
    Mai e mult până departe !
    Conştientizarea "EULUI colectiv" durează ! Mai bine zis: este "de durată" !!
    Nu ştiu (nici pentru mine !) dacă am spus "bine", ce am spus !
    Vă dau UN EXEMPLU personal:

    Eu am introdus MODERARE (la comentarii) ... ABIA în 16 Ianuarie 2010 !
    Clona ... a intrat cu o înjurătură (nepublicată) DOAR O DATĂ !
    În SCHIMB: A CONTINUAT să se "lege" de ALŢII ! Mai ales de "domnişoare", mai bine spus COPII !
    Şi asta ... ca un LAŞ !
    Căci, (că orice "clonă") îmi FRAUDEAZA imaginea ! De aceea ... NU POT să-mi "refac" vechii prieteni, care ... M-AU PĂRĂSIT, Bannat, sau chiar ... m-au criticat DUR, fără să verifice ! De aceea ... NU pot căuta ... alţi prieteni ! De aceea SUNT la un PAS de a şterge TOT !
    Puţini ... care şi-au dat seama !
    Acum. pierd "susţinerea" din NING ! (=se cer BANI...nu glumă, pentru ca Administratorii să-şi păstreze "Reţelele Ning").
    Deci, părerea mea :
    MELANJ, sau OSMOZĂ, sau AMESTEC, însă, toate:
    în mod BENEFIC !
    în mod BENEFIC !
    Doamne ajută !
    ~
    Cornelius,

    PS: Cauza si Efectul ... se confundă, În TIMP ! De aceea, cred eu, "trebuie" lucrat atât la Cauză, cât şi la Efect !...concomitent, până ÎNCEP să se "vadă" ... Roadele Pozitive !
    Apoi: ESTE BINE !
    ~,

    RăspundețiȘtergere
  16. Mulţumesc Alexandru,
    am crezut că "gmail-lul" nu merge la mine, dar am primit acceptultău.:)

    RăspundețiȘtergere
  17. DA!
    O pensionară aplică "SECRETUL" !
    EU!
    ŞI VOI REUŞI!

    RăspundețiȘtergere
  18. Asa si trebuie !!! Bravo Mariana. Daca te numeri printre cei care vor sa isi schimbe viata, sa castige mai multi bani, sa aiba o viata mai buna traind fericit, contacteaza-ma !

    email: hategan2005@gmail.com
    website: http://fipozitiv.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  19. :)

    Datorita acestui tip de mentalitate farmacistii au devenit vanzatori si nu farmacisti.
    Pentru a-si rotunji salariile indeplinesc targetul prin vanzarea cat mai multor medicamente;
    datorita acestui tip de mentalitate medicii nu mai sunt medici ci macelari.
    Pentru a-si rotunji salariile nu pregeta in a face orice, indiferent ce urmari sunt dupa; datorita acetui tip de mentalitate profesorii au devenit trocari.
    Pentru a-si rotunji salariile nu mai fac educatie in scoala, ci acasa, la schimb fiind banul etc.
    Datorita acestui tip de mentalitate Romania a ajuns unde a ajuns dupa 20 de ani.

    Nu va mirati de ce traim intr-o tara a lui papura voda! Pentru ca in aceasta tara, fiecare individ are un singur interes - acela personal.
    Ce semanati aceea adunati.

    RăspundețiȘtergere
  20. pensionarii nostri, si poate si ai altora, aplica chiar foarte bine Legea atractiei si chiar si Legea Rezonantei. ei vibreaza la unison aceleasi vibratii si ganduri care ii adanceste tot mai mult in mocirla in care li se scufunda mintea. am auzit la un seminar de afaceri ca in loc sa fii suparat sau sa te framanti si sa iesi in strada pentru ca statul iti ia din ce ai, ca de ex. acei 25% din salarii la bugetari, mai bine ti-ai suci mintea pe toate partile sa vezi cum sa faci acei 25% sa-ti vina inapoi. si nu tot de la stat ci din alte surse. problema nu este ceea ce ni se ia ci ceea ce nu luam. mi-ar face placere sa tinem legatura vis-a-vis de dezvoltarea personala. gabitaspecial@gmail.com Gabriel ene, Bucuresti

    RăspundețiȘtergere