Ordinul de zi "Nimicirea totala"

Foto: Crematoriul  de la Auschwitz unde "dispareau" victimele oameni nevinovati.

Discutiile in lagar

Oare cand ne duc sa ne gazeze?
Acesta era subiectul comun si devenise in lagar atat de obisnuit ca si cum ai intreba: " Ce mai faci? "
Se vorbea de gazare ca de un fapt obisnuit.
De crematoriu, la fel!...
Ba, mai mult...
In lagarul de la Auschwitz cineva crease o... zicala! La inscriptia de la intrarea in lagar, "ARBEIT MACHT FREI", adaugase un vers:
Arbeit macht frei,
In krematorium drei.
In romaneste ar fi: Munca te elibereaza / in crematoriul trei.
Acolo te eliberai!
In lagarul Auschwitz nu aveai nici o perspectiva si nici o posibilitate ca sa scapi cu viata!
Dupa un anumit timp, ne-am obisnuit cu gandul ca moartea e ceva firesc in lagar, ca asa se intampla si ca asta-i soarta fiecaruia!

Privind ultimele discutii de la tv. am vazut ca se pluseaza pe  cuvintul referitor la bugetrari spus de  latraii basescieni si moderatori "sa dispara" Imediat mi-a venit in munte ca poate asa se desfasura la  Auschwitz o discutie intre  stapinul lagarului si  lucratorii de la cuptorul crematoriului. Dar m-am gindit ca in spatele  celor care trebuie sa dispara in mod brutal sint familii, copii, parinti, bunici, bolnavi. Ce se v-a intimpla cu ei oare? Cuvintele spuse chiar de seful statului  DATORII SUVERANE. Ce inseamna asta ca eu stiam  ca, numai in tr-un singur fel se spune suveranitate. La tara suverana, la popor suveran.Ce inseamna oare  Datorii suverane? Ceva care se aseamana cu faptul ca noi toi amaritii acestei tari trebuie sa ne posternam si sa platim cu viata, platirea datoriilor care s-au furat si noi  am ramas ca sa le platim distrugindu-ne sanatatea?  Cine a hotarit in locul nostru ca noi,un intreg popor mintit, sa aven datorii SUVERANE??? Ce mai inseamna si aceste noi cuvinte intrate in  mentalul colectiv spus de insusi primul om al tarii?
Sint complet bulversata, nu stiu la ce sa ne mai asteptam. Cum am ajuns aici?????? Cine este vinovatul.
Doresc "Dreptate pentru cei multi si saraciti si pedeapsa capitala pentru cei care ne-au adus in aceasta stare".Sa nu spuneti ca am exagerat!!! Totul este posibil cind aceasta tara si acest blind pina la prostie popor, este condus de un marinar betiv,  impreuna  o clica de parasutiste experte in sex total si perfect(asa isi spun ele) si un pitic mincinos.Curaj !!! Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
http://dariaion.blogspot.com/


P.S. Imi plac  publicistii de cursa lunga.
Cine nu cunoaste istoria repeta, aceleasi greseli. Trebuie sa stii cui te adresezi cind scrii si preferi mai bine sa nu scrii pe acest blog, sau sa pui copy educativ.. Nu trebuie sa te gindesti ca te adresezi celor, care citesc azi sau miine. As vrea ca daca triati  publicistii  sa aveti in vedere si eliminarea  acelor nulitati,  care vor sa faca frumos ca un catel dresat, numai ca asa da bine. La unii le face sila. Mie nu-mi plac .... nici masculine, nici feminine. In privinta mea puteti sa dati locul meu cui vreti.Pot si eu sa-mi bat joc de toti la comentarii(numai aici se pot petrece aceste lucruri). Cu respect, 
Odorica

27 de comentarii:

  1. Parlamentari romani corupti la aceste legi ce ne pot scoate din criza
    Britanicii au introdus în acest an un impozit de 50% pentru averile mari şi au fost modificate contribuţiile pentru pensii, retragerea beneficiilor pentru copii şi alte taxe. http://www.realitatea.net/guvernul-britanic-taxeaza-suplimentar-milionarii_777344.html si http://www.realitatea.net/datoria-externa-a-romaniei-a-ajuns-la-90-miliarde-euro_776599.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa cum vad, vrei ca noi sa traim cu totii intr-o lume ideala, la care aspiram cu totii de sute de ani !
    Pa,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  3. Mamele sunt furioase: Este genocid
    http://www.realitatea.net/mame_777982.html
    Mamele sunt furioase: Este genocid ce se întâmplă acum în România - deci vedeti ce a facut guvernul englez cu impozitarea averilor , sa dispara mafiotii din parlament care voteaza ptr. GENOCID !!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Genocid - DEX
    http://www.dex-online-ro.ro/cautari/genocid.htm genocid - GENOCÍD, genociduri, s.n. Crimă comisă cu intenţia de a distruge un grup uman, naţional, etnic etc. – Din fr. génocide. GENOCÍD s. n. exterminare a unui grup naţional, etnic, rasial sau religios. (< fr. génocide) genocíd s. n., pl. genocíduri/genocíde GENOCÍD ~uri n. Crimă constând în executarea metodică şi în masă a unei comunităţi etnice (din motive naţionale, religioase etc.). [Pl. şi genocide] /Exterminare intenţionată a unei comunităţi naţionale, etnice, rasiale sau religioase, constituind o crimă împotriva umanităţii. [Pl. -duri, -de. / cf. fr. génocide < gr. genos – neam, lat. caedere – a ucide].

    RăspundețiȘtergere
  5. Tot poporul este stresat. Parca imi vine sa zic ca nu avem viitor, sau poate nu ne vom ridica curind, din mocirla impusa de actualii. Pa
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  6. Odorica avem viitor , romanii se trezesc ! Unii militari si Sistemul Canceros
    http://mhblogonline.blogspot.com/2010/11/scrisoarea-disperarii-unui-fost-ofiter.html si cate inca nu se povestesc despre cate indura unii din armata care nu iau spagi si erau sa moara de multe ori din cauza sistemului SUPERCORUPT si mai ales din cauza parlamentarilor care au dat legi progenocid timp de 20 de ani .

    RăspundețiȘtergere
  7. Acel viitor de care spui, poate unii dintre noi nu il vor mai apuca, este prea indepartat.
    Pa,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  8. Udrea si bugetul
    Udrea este impinsa sa trimita bani aiurea ... intelepciune ... nu avem irigatii si agricultura prospere , Udrea se pare ca vei trage in jos toate zonele pe unde umbli ... pe unde treci se pare ca vor apare calamitati naturale , bolile grave si sinuciderile etc. ,pune frana la partii si alte tampenii pe timp de criza !

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu ai inteles? Nu are nici o legatura cu impinsul... la buget. E vorba de atractie..... Cine sa o impinga pe Udrea ? Nici Cocos nu are curajul acesta.Tu iei lucrurile in serios si ei isi bat joc de noi :)))))) isi traiesc toate fanteziile pe nenorocirea noastra.
    Un sfirsit de saptamina frumos,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  10. Basescu , politicienii ,Parlamentarii si Starea Exceptionala
    Cand Basescu nu are puterea sa stopeze genocidul atunci Parlamentarii trebuie sa ceara urgent stare exceptionala ptr. oprirea genocidului , nu este greu sa vezi cum este nimicita Romania ora de ora , trebuie sa te uiti la stiri interne din mai multe domenii , politicienii sa-si aminteasca ca nu sant singuri in Romania si ca cineva ii monitorizeaza in actiunile de genocid , cateva milioane de romani , care striga impotriva lui Basescu sa se uite ce voteaza parlamentarii in legatura cu impozitarea unor averi , nu va mai uitati la filme SF ca o luati razna mai oameni buni , reveniti la viata reala !

    RăspundețiȘtergere
  11. Odorica lasa ca stiu eu cine o impinge :) aia negri si demoni pe dinauntru ... :) http://www.realitatea.net/asur-cere-demisia-ministrului-finantelor-publice-gheorghe-ialomitianu_779819.html hai sa vedem parlamentarii sub hipnoza care se mai trezesc sa nu le curga in cap din sangele copiilor si batranilor Romaniei !!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Basescu si Spitalele - ANALIZA !!!
    http://www.realitatea.net/basescu-propune-transformarea-spitalelor-neperformante-in-crese_779853.html intai scoatezi painea alba si zaharul rafinat din spitale , acestea accelereaza genocidul , apoi calculati ca se vor dubla numarul de bolnavi in urmatorii 2 ani deci sa nu se desfiinteze spitalele !!!

    RăspundețiȘtergere
  13. http://www.antena3.ro/externe/australia-invaziile-de-lacuste-si-inundatiile-au-distrus-zonele-agricole-114565.html de aceea au incercat sa distruga si armata , de aceea armata trebuie sa fie gata sa preia comanda , va incepe o noua criza si mai puternica pe cand , criminalii din politica se bat pe bani publici ca sa le curga in cap sange de copii si batrani ROMANI !!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Nadejdea este in UNIRE. Sa nu mai batem cimpii! Dar nu am ajuns inca la fundul prapastiei ! Pa
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  15. Odorica nu se bat campii ... trebuie sa intelegi ceea ce nu inteleg multi ... este ceva mult mai subtil . Udrea , terorismul si Intelepciunea
    http://www.realitatea.net/elena-udrea-vrea-sa-lanseze-un-program-de-promovare-turistica-3d-in-aeroporturi_781251.html si uite asa se incurajeaza terorismul ... sa vina multi turisti cu multe avioane cu multi obsedati de bombe in avioane ... Udrea este lipsita de intelepciune !!!

    RăspundețiȘtergere
  16. CHIAR CREZI CA UDREA VA CONDUCE ROMANIA ? MAI, DAR PRAPASTIOS MAI ESTI :)
    NOAPTE BUNA,
    ODORICA

    RăspundețiȘtergere
  17. Odorica nu cred asa ceva :) ma faci sa rad :)))) si Atentie la tintele Satanistilor
    Exista tineri si copii care vor fi luati in vizor de catre grupuri sataniste mai puternice ptr. instruire si indeplinirea unor fapte impotriva unor persoane , la comanda , deci atentie la tinerii dezorientati si copiii lasati mai fara o supraveghere adecvata , aceste retele au sprijin chiar si de la unii oameni politici si de afaceri direct sau indirect , avertismentele au fost facute !

    RăspundețiȘtergere
  18. Noi ridem, dar altii pling la ideea asta.:))) Grupul satanistilor sint cei de la conducerea tarii si deja infaptuiesc la comanda faradelegi, impotriva noastra a tuturor.
    O si frumoasa,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  19. sant si acolo destui da .... - Liderii ,dependenta si Directia
    http://www.realitatea.net/viata-de-deputat-hotel-de-patru-stele-1857-euro-lunar-stau-doar-doua-zile-pe-saptamana_781536.html Directia schimbarii - Haine , alimente , locuinte si masini - liderii tradatori trebuiesc izolati pana cand vor fi vindecati prin tratament psihiatric daca trebuie de dependenta de LUX in timp ce se desfasoara un proces de genocid !

    RăspundețiȘtergere
  20. Udrea , Boc si sa vedem TRADATORII
    http://www.realitatea.net/emil-boc-pdl-a-salvat-romania-de-colaps_781810.html ----- http://www.realitatea.net/udrea-pdl-guverneaza-responsabil-si-curajos-asa-cum-nu-a-mai-facut-nimeni-in-ultimii-20-ani_781812.html acum este timpul cu Demisiile ca sa se vada ca Poporul roman nu poate Trai fara pdl , dar atentie la documentele cu romanii care au salvat Romania de colaps ,acum sa va vedem cine si cum tradeaza Romania !!!

    RăspundețiȘtergere
  21. Satanele din BOR si Genocidul
    http://www.realitatea.net/patriarhul-daniel-vrea-5-milioane-de-euro-pentru-catedrala-mantuirii-neamului_783132.html satanele din BOR nu se lasa , vor sa grabeasca marele GENOCID in ROMANIA !!!

    RăspundețiȘtergere
  22. Primarii , ministrii , parlamentarii si alti politicieni
    Primarii , ministrii , parlamentarii si alti politicieni care au averi facute dupa `89 mai ales din afaceri cu statul , sa se abtina sa mai Vorbeasca romanilor din orice Structura pana cand nu doneaza cel putin 30% din avere statului roman ptr. stoparea marelui program de GENOCID ce se tot perfectioneaza !!!

    RăspundețiȘtergere
  23. Romania in Era canibalismului
    http://www.contabilitateafirmei.ro/diurna/diurna.htm ------ http://www.contabilitateafirmei.ro/diurna/diurna_legala_japonia.htm veti vedea acolo ptr. fiecare tara in parte , asa se va ajunge la canibalism in ROMANIA , asta se si vrea , sa vedem ce abureli ne mai zic de CRACIUN ... deja se vindea carne de cal in loc de altceva ... !!!

    RăspundețiȘtergere
  24. Parlamentarii , statisticile si PROPUNERILE
    Trebuie facuta statistica la fiecare parlamentar pe zona lui cu rata mortalitatii pe categorii , de exemplu la accidente , imbolnaviri , crime etc. , astfel se va vedea ce masuri ia ce propuneri face in parlament si daca lumea il mai Vrea in parlament ptr. ceea ce PROPUNE si Solutii ... etc. !!!

    RăspundețiȘtergere
  25. Mobilizarea fiecare dupa puterea lui
    http://2blackjack1.wordpress.com/2010/12/20/doar-cinci-tari-vor-organisme-modificate-genetic-printre-ele-si-romania/ din acesti bani obtinuti pe alimente modificate genetic se finanteaza si marile cercetari nucleare ptr. arme de nimicire in masa , romanii in special elevii si tineretul cu posibilitati sa se mobilizeze si sa duca o campanie impotriva acestor aranjamente ce vor duce la un supergenocid .

    RăspundețiȘtergere
  26. Antichriştii si voturile parlamentare
    Antichriştii au folosit cuvinte dulci si au trimis mesageri cu pachetele de hrana prin comune si sate , acum acest experiment trebuie sa nu mai fie repetat , ptr. aceasta dati de veste prin comune si sate ca Antichriştii vor incerca din nou cu astfele de metode si unele chiar mai subtile si mai dure , deci avertismentele au fost facute !

    RăspundețiȘtergere
  27. 1 http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/23-decembrie-89-40-de-tineri-macelariti-la-aeroportul-otopeni.html 2 . http://foto.newsin.ro/revolu%C5%A3ie-ceau%C5%9Fescu-militari.php?cid=view&nid=3c342b6c-d18a-4c70-ae96-fc9bf2f754f5&hid=video politicieni si personaje dubioase ce fac inca afaceri cu statul deasupra osemintelor celor macelariti in '89 din cauza unor dezinformatori si zvonaci care erau in mainile altor sforari ai unor puteri Straine si Tradatori de Tara si Popor , macar acum sa inceteze cu jaful si sa inceapa a impozita averile ptr. spalarea pacatelor unor parlamentari si politicieni ce au functii importante datorita unor Adolescenti macelariti crezand ca-si apara PATRIA de TERORISTI , JEFUITORI si TRADATORI !

    RăspundețiȘtergere