NASA - 15 NOIEMBRIE - UN NOU CORP CERESC!

BULUCITI-VA LA TELEVIZOARE!

NASA a anuntat pe site-ul oficial ca va tine luni, 15 noiembrie 2010 o conferinta de presa televizata in care va anunta omenirea despre existenta unui misterios corp ceresc descoperit in imediata vecinatate a Pamantului. Iata stirea aparuta pe site-ul oficial:

NASA va ţine o conferinţă de presă la ora 12:30, luni, 15 noiembrie 2010, pentru a discuta despre descoperirea unui obiect excepţional în vecinătatea noastră cosmică de către satelitul spaţial cu raze X Chandra. Conferinţa de presă va avea loc în studioul de televiziune al NASA din Washington, şi va putea fi urmărită în direct pe NASA TV.

Reprezentanţii mass-media pot participa la această conferinţă, trimiţându-şi acreditările la emailul trent.j.perrotto@nasa.gov până pe 15 noiembrie 2010, ora 10. Jurnaliştii din afara SUA trebuie să aducă cu ei şi paşaportul.

Oamenii de ştiinţă implicaţi în această cercetare vor răspunde la o serie de întrebări. Vor participa:
- Jon Morse, director, Divizia de Astrofizică, sediul NASA din Washington
- Kimberly Weaver, astrofizician, Centrul Spaţial de Zbor al NASA Goddard din Greenbelt
- Alex Filippenko, astrofizician, Universitatea din California, Berkeley”

Stirea de o importanta exceptionala, mi-a fost semnalata de un bun amic, domnul Cristian Negureanu, scriitor consacrat si specialist in misterele lumii . Domnul Negureanu banuieste ca poate fi vorba despre misterioasa si multcontroversata planeta Nibiru, supranumita si Planeta Zeilor, Nemesis, Xena sau chiar X, asa cum o regasim in literatura de specialitate, (literatura care invoca denumiri din folclorul unor popoare) si a carei prezentasi manifestare in Sistemul Solar nu mai poate fi tainuita. Posibila devoalare este necesara acum, cu atat mai mult cu cat influenta acestei "presupuse" planete asupra Terrei se vede deja in schimbarea climei, producerea de cutremure si eruptii vulcanice.

Pentru mai multe supozitii, urmariti va rog aceste doua link-uri:
http://www.colectionarul.info/2010/11/12/nasa-va-anunta-luni-ca-exista-un-misterios-corp-ceresc-langa-pamant/
si
http://www.lovendal.net/wp52/nasa-va-anunta-luni-15-noiembrie-2010-o-descoperire-exceptionala-sa-fie-nibiru/

Va sfatuiesc sa fiti vigilenti si sa stati cu un ochi pe cer si cu altul la televizor si sa aveti grija cand pasiti, sa nu dati in gropi!


Mai vezi si:

Ce a descoperit NASA? 15 noiembrie 2010




11 comentarii:

  1. orice ar fi nu merita sa te uiti ptr. asa ceva la tv ....

    RăspundețiȘtergere
  2. Bun articolul Dan,
    Desigur, exista şi o parte de dezamagire dupa cum vezi şi tu:))
    Daca era vorba de conturile lui Ceauşescu, ascunzatoarea Elodiei şi aşa mai departe, mai noah:))
    Dar aşa?
    Şi poti fi absolut sigur ca daca erau TAİKONAUTZİ noştri şi dedeau peste ceva extratereştri vai de pielea lor, ceasurile şi bijuteriile acestora ar fi fost demult la Bucureşti:)))
    O seara placuta,

    RăspundețiȘtergere
  3. Bine ai revenit Dan.Din pacate inca nu s-a facut referire la ce ar putea fi acel obiect cosmic,sau la ce distanta se refera acei oameni de stiinta cand se pronunta "in vecinatatea cosmica". S-ar putea sa fie vorba despre ani lumina. Vedeti un link: Vezi in limba engleza

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna dimineata dragi telespectator de dispay si bine v-am gasit!

    @Antiignorantu,
    Poate ca da poate ca ba.
    Dar daca ceea ce vor spune mine specialistii va valida LEGILE FEMOSAN? A?
    Parerea mea este ca merita si nu prea-mi vine sa cred ca punerea pe tapet a unor chestiuni care intereseaza intreaga omenire se va constitui intr-o noua manipulare. Ce-ar fi sa le dam putin credit!

    @Edebi,
    Da, da... Asa e! Nu este tocmai genul de stiri cu care au fost obisnuiti romanii. Noua ne plac numai vestile proaste. Acestea sunt "adevaratele" stiri in capul oricarui roman. Intoxicarea a fost eficienta!
    Sa speram totusi ca maine nu se va arunca cu petarde in omenire.
    Cat despre extraterestrii... Uite eu personal as avea nevoie de vreo trei sa-mi pregateasca gradina pentru iarna, sa-mi zugraveasca...
    Ah, macar unul daca as reusi sa prind!
    :)))))))

    @ Draga Feri prietene,
    Ma bucur ca ma primesti inapoi atat de frumos! Eu fiul ratacitor! Sa nu tai totusi vitelul cel gras pentru mine, ca nu merit!:)) Sincer? Mi-a fost usor jena sa mai intru aici, caci nu am reusit din pacate sa-ti fiu gazda, atunci cand ai avut nevoie. N-a fost sa fie! Si imi pare rau... Si imi cer public iertare.

    Cat despre ce-ar putea fi maine...!? N-am nicio idee. In orice caz, iesirea la rampa televizata si anuntata este intotdeauna un eveniment, cel putin in ceea ce o priveste pe NASA.

    off-topic: merge biznisul?

    Salutari lui Alexandru si complimente amandurora pentru modul in care arata blogul astazi. Este, primenit, igienizat si incomparabil mai frumos si mai bine organizat decat la inceput.

    RăspundețiȘtergere
  5. :) Dan,nu iti face probleme,in nici un caz nu am luat in nume de rau.Biznizul merge,din pacate am prea mult de lucru,si lumea se supara pe mine pentru ca nu pot sa ii servesc.:)

    Tu cum mai esti?Ai vandut vila?

    RăspundețiȘtergere
  6. Feri,
    Inca nu am vandut-o iar sansele de a se intampla sunt atat de mici....:(

    Dar mai am rabdare...

    RăspundețiȘtergere
  7. Este corpul meu ceresc, creat de Mine. Nu va mai ganditi la extraterestrii ca si pe aceea tot eu i-am facut. Ce atata tevatura!?

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamne pupa-Ti-as urma pasilor Tai! Nu ma indoiesc ca asa este.

    Ptrupteo, o sa vedem. Nu fac pariu pe creatia lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dan,articolul tau a devenit foarte popular (azi a avut-pana la ora 19:50 peste 350 vizualizari).Cred ca pana la ora 24 va ajunge la 1000. :)

    RăspundețiȘtergere