Tremendo Fernando Alonso (Spaniolii isi cinstesc campionii. Noi avem timp de ei?)


http://odorica.blogspot.com/

3 comentarii:

  1. Titlul este sugestiv, melodia încântă auzul, este o minune că încă nu ne-am strămutat oriunde în Europa, să lăsăm şi căţel, şi purcel, să plecăm doar cu hainele de pe noi, şi cu "mobila" din tărtăcuţă !
    Nicăieri nu-i mai bine ca ... afară. Afară din ţară, acolo unde vedem că sunt apreciate VALORILE, acolo unde ACESTEA nu se sinucid, ci ... plecând de aici gata şcolite, cu facultăţi şi universităţi "nerecunoscute" acolo ... nu vor mai muri de foame, le va reveni Speranţa şi vor fi în schimb "acceptaţi" ca Venetici, Specialişti în spălat WC-uri şi mese de restaurant, duşumele şi ferestre ... totul la nivel European, cu tendinţe de răspândire în zone populate masiv, dar economic ... pe "urmele" noastre. Participare intensivă la OSMOZA popoarelor: chinezii mulţumindu-se şi scăzând astfel nivelul salarial, inflationând Şomajul, va împinge ca un tăvălug, populaţiile vechiului continent ... înspre Ţărmuri de Vis, unde covrigii umblă pe coada câinilor, iar Aviaţia, Marina şi Armata ... parte la NATO, dar grosul ... rămânând la USA !! În aşteptarea unei ... bătăi. Din partea Mântuitorului ! Toate urechile ciulite, aşteptare rarefiată de E-uri, de sare şi alte "invenţii" decimatoare de bipezi !
    Bipezi pe 4 roţi, bipezi pe două roţi, bibezi cumulaţi unei gropi comune, pentru "economie" de RESURSE !
    Unii încearcă ... să-şi "revină" în ţară, acum OCUPATĂ, dar "simplificată" la doar două Clase: "aceia" şi robii ! Legile au dispărut, este LINIŞTE, nu mai pot fi "încălcate", căci ... Nu m-ai sunt ... deloc ! Bucureştiul a fost părăsit, fiind declarat complet ineficient şi chiar consumator de energii uriaşe. Pe el ... oricum, au pus stăpânire furnicile ... Nimeni nu mai ştie dacă acesta-i începutul, sfârşitul ... ori amândouă, la un loc ...
    ~
    Fără Valori LA VÂRF ... este "firesc" să nu mai fie nici LA Bază !
    Monoposturile SE ÎNTREC ... fără piloţi !
    ~
    Cornelius,

    RăspundețiȘtergere
  2. Spun si eu ca sint FANA ca sa impresionez :)). Dar nu stiu daca sint precis ca inca, nu am nici un document. Insa lui Fernando ALONSO I S-A SPUS DE MINE. IMI PLACE CA ESTE ADULAT IN SPANIA. SPORTUL LUI ESTE FOARTE COSTISITOR. VAD CA I SE FACE O PUBLICITATE FOARTE MARE. SI ACEASTA MELODIE MI-A PLACUT PENTRU CA ESTE MOBILIZATOARE. ASA AM PERCEPUT-O EU.
    CU BINE,
    ODORICA

    RăspundețiȘtergere
  3. Am evitat raspunsul cu privire la situatia din tara caci, acest subiect imi da o indispozitie perpetua. Mai ales zilele acestea.
    Pa,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere