Vezi lista cu firmele din Romania

Sunt multe site-uri in Romania care ofera posibilitatea de a-ti inregistra numele firmei si o mica descriere a servicilor si produselor comercializate dar putine ofera asta gratuit si mai putine ofera spatiu nelimitat pentru anunturi si imagini cu produsele si articolele comercializate.

Unul dintre cele mai puternice site-uri in acest domeniu este anuntui-az.ro care ofera pe pagina principala butonul lista firme unde pori gasi peste 2.000 de firme inscrise care au posibilitatea in acelasi timp sa posteze anunturi publicitare sau imagini cu produsele lor, iar toate aceste servicii sunt oferite gratuit.

Acest catalog cu firmele din Romania este foarte util pentru ca prezinta o mare varietate de firme din acelasi domeniu din care poti alege. Pe langa asta posibilitatea publicarii de anunturi publicitare ofera posibilitatea vizitatorilor sa aleaga cea mai buna oferta pentru produsul sau serviciul cautat. In acelasi timp, prin inscrierea firmei pe anunturi-az.ro poti avea posibilitatea incheierii unor contracte de parteneriat mai eficiente sau gasirea de furnizori mult mai avantajosi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu