LA MULTI ANI 100RO! OK GO!


SA TRAIESTI FERI! 
SA TRAIESTI ALEXANDRU!
SA TRAIESTI 100RO!

Acum un an neobositul Feri a dat drumul bulgarelui de zapada care se numeste 100RO. In curand se implineste anul de cand, cu mandrie pot sa zic, alaturi de voi, autorii-postatori, am devenit si eu unul dintre co-autorii de pe acest megablog. Ideea lui Feri, cu ajutorul vostru /al nostru si mai ales cu atentia si priceperea si rabdarea lui Alexandru Hategan a devenit astazi o realitate peste care nu poti trece fara sa o observi, in blogosfera.

Gandul creeaza realitatea
Astazi, dupa un an, Feri poate sa spuna ca a reusit sa-si realizeze doua visuri mari si ambitioase ale sale: un megablog si un business independent. Dedic minunatul videoclip de mai jos megablogului 100RO, caci iata ce policromie minunata poate sa iasa dintr-un simplu gand. Spune drept Feri, nu cam asa a fost istoria sinergica a blogului nostru?

LA MULTI ANI 100 RO!
SA MEARGA VIDEOCLIPUL!
OK GO!

7 comentarii:

  1. La multi ani:) Mersi pentru articol Dan. E doar inceputul...;) Am niste planuri foarte mari cu acest blog.Si stiu ca pana la urma toate visele devin realitate daca nu renunti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dan este si el un stalp important al acestui vis la care lucram noi. Nu putea sa se laude singur, asa ca il precizez eu aici. Felicitari si tie Dan pentru articolele de calitate cu care ai contribuit in acest an care a trecut. 100Ro nu se opreste aici, va merge mai departe, cat mai departe. Avem planuri noi, idei care vor fi puse in practica, si vom ajunge un adevarat brand nu peste mult timp. Va fi o mandrie pentru cei de aici sa spuna ca "scriu" pentru 100Ro. iar pentru noi ceilalti sa ne mandrim ca nu ne-am dat batuti cand a fost greu si ca am reusit pana la urma sa ne implinim acest vis.

    Incercam sa facem articole utile pentru voi, widgeturi si sa cautam cele mai bune materiale demne de cititorii nostrii si sunt sigur ca prin munca si perseverenta reusim sa satisfacem nevoile celor care ne citesc.

    Felicitari tuturor celor care au contribuit pe perioada acesuti an la acest blog, si la cat mai Multi Ani !!!!

    Cu stima,
    Alexandru Hategan

    RăspundețiȘtergere
  3. Binecuvantat sa fie acest blog, creatorii, co-autorii si cititorii lui in veacul vecilor! Cinste voua! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  4. LA MULŢI ANI 100RO !
    Sunt mândră că sunt contemporană cu VOI, că am primit invitaţia de a scrie aici, pe 100RO, când eram o slabă începătoare ...:)
    Vă mulţumesc tuturor celor care m-aţi ajutat să progresez, să mă ambiţionez şi să nu renunţ când mi-e greu...
    "Dacă am intrat în horă", am să joc!
    FELICITĂRI FERI !!

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnul Dan Ioaniţescu ... ştie să se implice !
    ~
    LA MULŢI ANI 100RO !
    ~
    Cornelius, :)
    PS: chiar cu întârziere, URAREA ... ESTE Permanentă ! Şi este pentru Blog, pentru domnul Feri, pentru autori, dar mai ales pentru cititori.
    ~,

    RăspundețiȘtergere