Însărcinată la 1 an

Doamne mare-ţi este grădina!!! Vă vine să credeţi că este posibil să fi însărcinată la 1 an de zile. Acuma este adevărat că aşa ceva se întâmplă odată la 1 milion de ani, dar iată că trăim vremurile în care s-a-ntâmplat. Explicaţia doctorilor ar fi faptul că fetusul din pântecele fetiţei de doar 1 an din China, este de fapt fratele geamăn al acesteia, embrion care nu s-a prins în uterul mamei sale şi uite aşa s-a gândit el să se prindă la soră-sa.

7 comentarii:

  1. Sigur o fi insarcinata si nu avea vreo tumoare, ceva?
    Mai auzisem si eu de fetite foarte mici care au menstruatie...totusi, cine sa le insamanteze asa devreme???

    RăspundețiȘtergere
  2. Am văzut asta la ştiri, cică e adevărat.:(

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, este adevarat, cunosc pe cineva care, la 17 ani, a avut nevoie de o operatie pentru extragerea unui chist pe unul dintre ovare. La operatie s-a constatat ca era vorba despre un al doilea embrion, geaman cu cel care a trait (s-a dezvoltat normal si s-a nascut), care nu a avut putere sa se dezvolte si a fost "inghitit" de celalalt: s-a fixat in interiorul corpului (doctorul spunea ca se putea fixa chiar in interiorul uterului, dar nu ne-am gandit ca ar fi putut chiar si trai.. ca in acest caz, din articol). Ceea ce a extras chirurgul era ceva alungit, in care s-au putut percepe toate componentele unui embrion uman dezvoltat, rasucite si aplatizate, dar existente... Pana si dintisori avea, bietul de el... La varsta fetei, parintii sai au hotarat sa nu-i spuna decat ca era un chist si gata, urmand ca la maturitate sa-i spuna adevarul... Ar fi putut sa fie traumatizata, o adolescenta poate fi foarte sensibila.
    Greu de crezut cele din articol, dar eu chiar cred ca poate fi adevarat, avand in vedere cele pe care deja le stiam astfel.

    RăspundețiȘtergere
  4. am vazut pe dicovery un documnetar si in acelasi timp o poveste de viata a unui om, nu stiu exact ce era sau de unde, dar era negru asta stiu sigur, care la fel cica ar fi avut pe fratele sau in trupul lui, dar fiind barbat s-a dezvoltata altfel si anume: avea 31 de ani si arata de groaza, adica avea 3 picioare, iar bustul era foarte ciudat. M-am speriat si mi-a fost tare mila dele, pentru ca suferea enorm. Din fericire s-a gasit o clinica prin Japonia parca si l-au operat si era mult mai bine:)

    Cat despre imaginea asta sau cazul cu fetita aceasta, oare chiar nu se poate face nimic???

    RăspundețiȘtergere