Scandal GAY

Scandal GAY la “X Factor”. CHELOO: “Dispretuiesc tot ce esti”

autor: FrontPress 26.11.2013

chelooDuminică a avut loc prima gală live a celei de a treia ediţii a concursului “X Factor”, difuzat de Antena 1. Spectacolul nu a fost lipsit de provocări, mai ales din partea unui concurent din echipa Deliei, Paolo Lagano, un homosexual italian, stabilit în România.
Acesta, prin atitudinea sa sfidătoare şi propaganda făcută ostentativ unei orientări sexuale controversate şi unui stil de viaţă dezavuat de români, a jignit o mare parte a telespectatorilor, dovadă fiind şi comentariile ulterioare de pe reţelele de socializare.
Deşi încurajat în comportament de Delia şi Dan Bittman, cel de al treilea jurat, Cheloo de la Parazitii, nu s-a sfiit să dezaprobe public ceea ce reprezintă concurentul.paoloÎn timp ce Paolo a apărut duminică pe tocuri și a cântat melodia „Paparazzi”, a cântăreței Lady Gaga, Cheloo a preferat să stea cu fața la public şi cu spatele la concurent. „Disprețuiesc tot ce reprezinți! Sper să pleci acasă! Țara asta te va trimite acasă”, a declarat acesta la sfârşitul reprezentaţiei italianului.
Pe de altă parte, Delia i-a apreciat melodia și cum s-a comportat pe scenă, la fel fiind aplaudat și de Dan Bittman. Paolo a fost deasemenea ales de către public să meargă mai departe în concurs, fără ca reprezentanţii Antenei 1 să facă public numărul de voturi pe care le-a primit acesta.
Cunoscutul membru al trupei de hip-hop Paraziţii este un admirator recunoscut al mareşalului Ion Antonescu şi al lui Corneliu Codreanu, fondatorul Mişcării Legionare. Deasemenea, în cântecele sale nu de puţine ori homosexualii sunt ironizaţi prin versuri tăioase.  Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu