Papa Clement al XIV-lea ucis?


Ucis cu o felie de pepene verde…A fost asasinat papa Clement al XIV-lea de iezuiţi?

Clement al XIV-lea a fost cel de-al 247-lea papă care a stat pe scaunul Vaticanului timp de 5 ani (între 1769 şi 1774). Asasinarea lui Clement al XIV-lea merită reţinută pentru machiavelismul ei. Crima a fost comisă cu complicitatea ofiţerului degustător al papei, care avea sarcina să încerce tot ce mânca suveranul pontif. În meniul din 22 septembrie 1774 era şi pepene verde. Degustătorul desfăcu pepenele şi tăie o felie pe care o mancă. Apoi şterse cu grijă cuţitul ud pe un şervet şi tăie altă felie, pe care o servi papei. Clement al XIV-lea a murit fulgerător. Pe şervetul cu care asasinul ştersese cuţitul fusese presărată o otravă foarte puternică…
Au fost învinuiţi – fără dovezi – că au comandat crima iezuiţii, al căror ordin fusese desfiinţat de papă cu un an înainte.

Dupa ce ordinul a fost suprimat in 1773, in 1776 a fost fondata organizatia Illuminati,de iezuitul Adam Weishaupt,organizatie care a fost folosita drept paravan iezuitilor. Chiar si in ziua de azi totul este condus de iezuiti ?

lovendal.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu