Actualitate » Fiul primarului, angajat la TRW

Scris de:


trw1911c
Fiul cel mic al primarului Romanului a fost angajat la firma de la Roman a americanilor care vor realiza airbaguri. Mircea Leoreanu se va ocupa de partea organizatorică a societăţii.
Primarul municipiului Roman a confirmat că fiul său cel mic lucrează la fabrica de automotive TRW. Mircea Leoreanu se va ocupa de partea de logistică din TRW Roman. “Da, este adevărat. Fiul meu cel mic a lucrat în logistică, pe SAP (n.red. – program informatic de lucrări pe logistic, prin care resursele şi operaţiunile sunt gestionate eficient), la MittalSteel şi la Agrana. A făcut instruire în acest sistem de achiziţie publică în SAP, iar TRW a mai angajat alţi doi specialişti, aduşi din alte oraşe. Eu am avut inspiraţia, ştiind că nu sunt persoane pregătite în acest sistem, să-i recomand fiului meu să se perfecţioneze în SAP. A fost un post la concurs pe care-a candidat singur, pentru că nu sunt specialişti în acest domeniu”, a afirmat primarul Leoreanu.
Laurenţiu Dan Leoreanu a negat că fiul său ar ocupa o funcţie de conducere, spunând că este un simplu angajat, dar că poate avansa în cinci-şase ani pe funcţia de director de logistică. “Nu pune nimeni director un tânăr de 23 – 24 de ani. Și nici eu n-aş vrea. În viaţă este corect să creşti etapă cu etapă”, a spus primarul, dându-se pe sine ca exemplu de evoluţie profesională corectă.
Referitor la salariul pe care îl va lua fiul său, Laurenţiu Dan Leoreanu a precizat că este mai mare decât al unui profesor debutant – care are aproximativ 750 de lei net – sau al unui medic debutant – care are 840 de lei.
Referitor la momentul în care TRW va începe să producă, Laurenţiu Dan Leoreanu a dat ca termen probabil luna martie 2014. “Până acum s-a angajat staful tehnic, specialiştii. Acum sunt peste 100 de angajaţi: economişti, jurişti, IT-işti, ingineri. Sunt tineri din Iaşi, Vaslui, Bacău, Roman, unii care au lucrat la firme, oameni cu experienţă. Sunt angajaţi şi în jur de 30 – 40 de muncitori, dar partea importantă pentru personalul muncitor va fi anul următor”, a mai declarat primarul Romanului.
Fiul cel mare al primarului, Alexandru, câştigă, însă, cel mai bine din toţi membrii familiei Leoreanu. “În domeniul în care lucrează, el are un salariu mai mare decât al soţiei, care are 22 de ani vechime. Dar este într-un sistem militarizat şi e o specializare aparte, pentru care s-a pregătit foarte mult (n.red. – este licenţiat în inginerie electronică şi sisteme informatice speciale militare). A intrat al treilea pe Academie, în condiţiile în care pe 11 locuri s-au bătut 850 de candidaţi”, a mai precizat primarul Leoreanu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu