Coca Cola

Cola fara fosfati ar fi neagra si carnea neatractiva. Prin urmare ne supradozam si ne distrugem rinichii

autor: FrontPress 14.11.2013
colaSupradoza de fosfati afecteaza mai ales pe cei cu probleme de rinichi. Ideal pentru ei sa consume doar (sau mai multe) vegetale. Idem pentru cei cu probleme de inima. Fosfatii crescuti in organism aduc nenumarate probleme, de la oase la sistemul circulator. In SUA cantitatea de fosfatii din dieta este dubla decat normalul (1200 fata de 600). Fosfatii din carne si lactate sunt mai usor absorbabili in sange decat cei din produse vegetale, prin urmare ne afecteaza mai mult.
In topul produselor cu continut prea mare de fosfati usor absorbabili se afla branzeturile, carnea de porc, pestele. Insa cele mai rele sunt bauturile cola care contin aditivi din fosfati ce sunt absorbiti aproape 100% in sange. Idem, aditivii din industria carnii (carnea injectata) folositi doar pentru aspectul estetic (culoare) si pentru cresterea … greutatii produsului, deci a profitului producatorului.
Ati observat un pui din comert facut la grill ce usor se face dupa ce apa se duce din el. Sau ce repede se arde chiar si la temperaturi usoare, chiar daca ungeti grill-ul cu mult ulei? Comparativ cu un pui de tara care nici nu e nevoie sa puneti ulei pe gril … Multi suntem atrasi mai ales de copanele si piepturile care nu au piele, ni se pare o afacere buna si mai ales suntem atrasi de aspectul estetic si de mentiunea pe pachet: “crescut fara hormoni”. Hormonii insa nu sunt singura problema mai ales la carnea de pui ci mai ales injectiile cu apa care sunt un standard in industrie, nu cred sa existe la raft carne neinjectata. Mai punem la socoteala si ca poate Dorel care face dosajul, a turnat nitel mai multa solutie concentrata in aparatul de injectie si ne miram de ce ne imbolnavim cand noi am mancat doar dietetic … pui fierti cu salata verde.
Iata si o parte nasoala: multi doctori nu prea stiu de cantitatea mare de fosfati din carnea de pui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu