Regina Elisabeta a II-a si Camilla


Regina Elisabeta a II-a, înfuriată la culme, a pus-o la punct pe Camilla

ARTICOL POSTAT DE: Andreea Ciocanel

POSTAT: 15 Noiembrie 2013, Ora 23:45


Scandalurile din familia regală britanică nu se mai opresc, iar acestea o au în centrul atenţiei pe soţia prinţului Charles. Problemele grave pe care Camilla Parker Bowles le are cu alcoolul în ultima vreme fac de râs Casa regală, fapt pentru care regina Elisabeta a II-a, înfuriată la culme, a ordonat ca ducesa de Cornwall să urmeze de urgenţă tratament la o clinică de dezalcoolizare.

Camilla şi regina Elisabeta a II-a au conflicte mari de ceva timp

Revista Globe a făcut dezvăluirea incendiară



Odată cu venirea pe lume a micului prinţ George, regina a anunţat că va abdica şi îl va numi în locul ei la tron pe prinţul William, printr-un decret secret, pentru bucuria pe care i-a adus-o făcând- o străbunică. Decizia suveranei a dezamăgit- o profund însă pe Camilla şi a făcut-o să se refugieze în băutură, de ciudă că soţul ei nu va mai deveni rege, aşa cum prevedea succesiunea, şi nici ea nu va mai putea astfel să-şi împlinească marele vis de a ajunge regină. Aşadar, potrivit revistei americane Globe, de supărare, soţia prinţului Charles a căzut în patima alcoolului, starea sa înrăutăţindu-se pe zi ce trece.

Camilla provocă aproape zilnic scandaluri monstru ce fac Casa regală de ruşine, acest lucru determinând- o pe regină să îşi trimită nora la dezalcoolizare şi să-i ordone acesteia să renunţe la băutură. Mai mult, publicaţia notează că ducesa de Cornwall ar urma tratamentul de dezalcoolizare într-o clinică din India.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu