Nationalistii valoni

NATIONALISTII valoni au marsaluit pentru o alianta europeana cu RUSIA

autor: FrontPress 05.11.2013

0Duminică a avut loc în Bruxelles o demonstraţie a naţionaliştilor valoni, minoritatea francofonă din Belgia, prin care s-a cerut o apropiere de Rusia. Deasemenea a fost condamnată şi susţinerea de către capitalele occidentale a insurgenţei islamiste din Siria. 
Participanţii, majoritatea membri şi simpatizanţi ai organizaţiei Naţiunea, au fluturat mai multe steaguri ruseşti şi valone şi au scandat împotriva SUA.
Coloana de manifestanţi s-a oprit câteva momente în faţa ambasadei siriene din Belgia, în semn de solidaritate cu regimul naţionalist secular condus de preşedintele Bashar al Assad. În discursurile rostite în faţa reprezentanţei diplomatice s-au lăudat “eforturile Rusiei pentru menţinerea păcii mondiale”, Moscova reuşind să stopeze pentru moment o intervenţie NATO în Siria.
La finalul demonstraţiei a fost ţinut şi un moment de reculegere dedicat memoriei celor doi membri ai Zorilor Aurii din Grecia, asasinaţi acum câteva zile în plină stradă de teroriştii de extremă stânga.
Acţiunea inedită a fost motivată de faptul că naţionaliştii consideră că Europa se află în prezent “sub ocupaţie americană” şi că un partener mult mai de dorit ar fi Rusia. Sursa: FrontPress.row5123

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu