Vladimir Klitschko

Vladimir Klitschko RAMANE campion mondial la categoria grea! Mormeck facut KO in runda a patra!

autor: FrontPress 04.03.2012
Ucraineanul Vladimir Klitschko, campionul mondial WBO, WBA, IBF si IBO la categoria grea, si-a pus sambata noaptea in joc cele patru centuri mondiale, in fata lui Jean Marc Mormeck, care a reprezentat Franta. Meciul disputat in Germania, la Dusseldorf, in fata a 50.000 de spectatori, a fost castigat prin KO in runda a patra. Luna trecuta si fratele mai mare al acestuia, Vitali, si-a pastrat si el centura de campion versiunea WBC tot in fata unui sportiv de culoare.
Vladimir Klitschko, de 35 de ani, a reusit sa administreze prima infrangere in palmaresul  lui Jean Marc Mormeck, sportiv de 39 de ani, fost campion mondial la categoria cruiserweight si neinvins din 2009 de cand a urcat in greutate ajungand la 98kg.
Boxerul ucrainean, care are o greutate de 111 kg si o inaltime de 1,98 m, s-a folosit din plin de diferenta de inaltime de 17 cm dintre el si adversar. A dominat categoric primele reprize, meciul terminandu-se in repriza a patra cu Mormeck prabusit la podea, Vladimir Klitschko  obtinand astfel cea de-a 60-a victorie la profesionism si cel de-al 50-lea KO.
In zilele care au precedat meciul au fost lansate mai multe provocari si declaratii obraznice din partea “francezului”. “El nu a pierdut de opt ani si este acolo sus dar nu cred ca are capacitatea mintala sa poata reactiona. Am o vointa de fier si sunt extrem de dur. Nu-mi este frica de nimeni si asta imi da forta”, a afirmat boxerul originar din insulele Guadalupe. Un alt atac verbal a avut loc in timpul antrenamentului cu public de miercuri cand Mormeck a promis ca ii va sparge fata pentru a-l deposeda de centura de campion declarand ca Vladimir “Klitschko are ceva ce vreau si trebuie sa ii sparg fata ca sa obtin ce doresc. Stiu ca nu ii place sa fie lovit. Am spus-o deja si cred asta, are un maxilar de sticla”. Sursa: FrontPress.ro
http://odorica.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu