NU sunt vinovati !!!

Cei 3 soldati “NEO-NAZISTI” NU sunt vinovati de seria de atentate etnice din Franta!

autor: FrontPress 21.03.2012
Deşi presa franceză şi unii politicieni s-au grăbit să caute ţapi ispăşitori pentru crimele etnice în serie împotriva unor militari maghrebieni şi a unei şcoli evreieşti, rapoartele poliţiei au concluzionat că cei trei foşti soldaţi care au fost fotografiaţi cu braţul drept ridicat alături de un steag de război din timpul Germaniei naţional-socialiste nu au nici o legătură cu aceste cazuri. Poliţiştii au anunţat că aceştia au fost interogaţi înainte de a se îndepărta orice urmă de suspiciune asupra lor.
Foştii soldaţi, care fuseseră daţi afară din armată după ce poza “compromiţătoare” a fost făcută publică în urmă cu câţiva ani, au fost principalii suspecţi în urma atacului sângeros de luni asupra unei şcoli religioase evreieşti din Toulouse. Atunci au fost împuşcaţi mortal un profesor rabin şi trei copii (de 3, 6 şi 8 ani), care vor fi înmormântaţi în Israel.
Atacul a venit la doar câteva zile după ce trei soldaţi francezi de origine arabă au fost asasinaţi într-un mod similar joia trecută. Doi dintre cei ucişi erau musulmani. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu