Cazurile de cancer in gat


Numărul cazurilor de cancer în gât atinge praguri istorice

Numărul cazurilor de cancer în gât atinge praguri istorice
Numărul cazurilor de cancer în gât atinge praguri istorice
Pentru prima dată de când a fost descoperit, cancerul în gât afectează un număr record de persoane. Vinovat de acest lucru se face activitatea sexuală.
Numărul persoanelor cu cancer în gât crește alarmant. Numai în Marea Britanie, specialiștii au descoperit că într-un an numărul celor afectaţi a ajuns la 6.200, potrivit „The Daily Mail". O treime dintre cei diagnosticaţi sunt bărbaţi. Sexul oral înrăutăţește situaţia.
Specialiștii dau vina pe anumite tulpini a papiloma virusului care se transmit pe cale sexuală, însă avertizează că fumatul și alcoolul sunt factori care favorizează apariţia bolii.
Preferinţa pentru sexul oral face ca cei sănătoși să se infecteze, iar numărul celor bolnavi să „explodeze". Statisticile citate de presa britanică demonstrează că cele mai multe tumori au fost loclizate la nivelul limbii (creștere de 90%) și a amigdalelor (70%).
„Am observat o creștere rapidă a numărului celor cu cancer în gât. De asemenea, cei afectaţi tind să se găsească printre tineri ", a declarat cercetătorul Richard Shaw.
Cancerul îngât poate fi depistat foarte ușor. Printre cele mai ușoare simptome ale acestei boli sunt: apariţia nodulilor, îngroșarea gurii, a buzelor sau a gâtului, precum și apariţia unor pete roșii sau albe în gură.
http://blogenciclopedic03.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu