REAL MADRID renunta la CRUCE

REAL MADRID renunta la CRUCE pentru 1 MILIARD de euro

autor: FrontPress 30.03.2012

Florentino Perez a pus joi prima piatră simbolică la temelia “Real Madrid Resort Island”, un complex sportiv-turistic ce va fi inaugurat în 2015 pe insula Ras Al Khaimah, una dintre cele 7 care formează Emiratele Arabe Unite. Colaborarea cu arabii, care vor investi peste 1 miliard de euro în stabiliment, îi va apropia pe Ronaldo, Benzema şi Kaka de cei aproximativ 150 de milioane de fani de pe întreg continentul asiatic. În semn de recunoştinţă faţă de acest proiect şi pentru a nu crea tensiuni în sânul lumii arabe, Florentino Perez a făcut un gest fără precedent: a promis că va scoate de pe sigla clubului crucea care ornează coroana regală.
“Sacrificiul” nu este deloc unul minor pentru istoria clubului madrilen, crucea de pe stemă fiind la rându-i o concesie făcută de regele Alfonso al XIII-lea în anul 1920. Sumele fabuloase care le vor intra “galacticilor” în conturi au fost însă suficiente pentru a-l convinge pe şeful madrilen să renunţe la simbol.
Complexul care va fi ridicat în Emirate va cuprinde, pe lângă hoteluri de lux şi centre comerciale unde se vor regăsi mărci de renume, şi un muzeu dedicat istoriei clubului “blanco”, unde fanii vor putea regăsi evoluţia echipei, mari jucători care au evoluat pentru Real, dar şi mai multe obiecte ce le-au aparţinut acestora, totul într-o formulă modernă şi avangardistă.
În România, singurul conducător care a insistat ca pe tricourile şi autocarul clubului să fie imprimată o cruce este patronul Stelei, Gigi Becali, recunoscut pentru pioşenia sa. De pe ProSport via  Mihai Andrei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu