PREA MULTI IMIGRANTI

Nicolas Sarkozy: In Franta sunt PREA MULTI imigranti

autor: FrontPress 08.03.2012
Nicolas Sarkozy încearcă pe ultima sută de metri să atragă voturile naţionaliştilor francezi şi ale simpatizanţilor Marinei Le Pen, lidera Frontului Naţional, cu ocazia alegerilor prezindeţiale din 22 aprilie. Conform The Telegraph, acesta a declarat recent că în Franţa “sunt prea mulţi imigranţi” şi că integrarea lor eşuează pe zi ce trece.
Sarkozy a aplicat o tactică similară şi la alegerile din 2007, o mare parte din electoratul Frontului Naţional votând pentru el.
“Sistemul nostru de integrare funcţionează din ce în ce mai prost pentru că avem prea mulţi străini şi nu mai putem să le oferim locuinţe, locuri de muncă şi şcolarizare”, a spus preşedintele francez în direct la un post de televiziune. Acesta a mai vorbit şi despre reducerea imigraţiei şi despre diminuarea ajutoarelor sociale acordate străinilor.
Pe de altă parte, Marine Le Pen propune soluţii ceva mai radicale, precum implementarea unui program integrat care să permită expulzarea a cel puţin 10.000 de imigranţi ilegali pe an. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu