Cersetorii din Romania

Si polonezii s-au saturat de cersetorii din Romania. Campanie VIDEO cu peste 1 MILION de vizualizari!

autor: FrontPress 08.03.2012
Cerşetorii din ţara noastră, atât ţigani cât şi români, sunt deja parte a “mobilierului urban” din marile oraşe vest-europene. Acest flagel de export a ajuns însă şi în statele foste comuniste, precum Polonia. Sătui de mâinile întinse care nu vor să muncească, un grup de tineri polonezi au realizat un videoclip ironic, cu rol demonstrativ, prin care au arăt că şi o simplă păpuşă din cârpe poate câştiga 15 euro în 3 ore datorită naivităţii cetăţenilor. Cerşetoarea fictivă a atras însă, spre amuzamentul realizatorilor campaniei, şi furia “concurenţei”, o ţigancă prezentată ca fiind din România.
Videoclipul, parte a campaniei ”Tu chiar arunci bani în fiecare cutie pe care o întâlnești?”, a inclus montarea în diverse locaţii a unei marionete din cârpe şi haine vechi, în faţa căreia a fost pusă o cutie goală de conserve. Tinerii polonezi au vrut să deschidă ochii conaţionalilor cărora li se făcea milă de oamenii în putere care preferă pomana în locul muncii cinstite. Partea amuzantă şi inedită a constat în filmarea unei cerşetoare care s-a “războit” cu “concurenţa” neloială.
Clipul campaniei este un adevărat succes, strângând în două săptămâni de la postarea pe YouTube peste 1.200.000 de vizualizări. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu