Simboluri



Incredibilul imperiu al simbolurilor oculte şi francmasonice din lumea modernă a corporaţiilor

Am vorbit pe site-ul “Secretele lui Lovendal” în câteva articole despre simbolurile oculte ale marilor corporaţii internaţionale. De exemplu, în acest articol (http://www.lovendal.ro/wp52/pana-si-japonezii-de-la-mazda-si-au-pus-in-sigla-lor-un-vechi-simbol-francmasonic/) discutam despre binecunoscutul constructor japonez de automobile Mazda care şi-a luat ca simbol echerul (rotunjit), ce este străvechi simbol francmasonic. Echerul reprezintă pentru francmasoni acţiunea omului asupra materiei.
Într-un articol din 2009, mult mai cuprinzător (http://www.lovendal.ro/wp52/cele-mai-malefice-patru-simboluri-din-siglele-marilor-corporatii/), vorbeam despre 4 simboluri malefice din logo-urile unor mari corporaţii:
* Alfa Romeo, a cărei siglă conţine şarpele, străvechi simbol ocult, ce arată puterea reptilelor asupra oamenilor;
* Vodafone, a cărei siglă poate simboliza numărul satanic 666;
* Bechtel, corporaţia americană care are ca siglă o planetă cu oceane…roşii ! (simbolul sângelui, al morţii);
* Procter&Gamble, ce are ca siglă oficială pe Lucifer cu…coarne!
În acest articol, vom vorbi tot despre simbolurile oculte din marile corporaţii ale lumii, în opinia lui Freeman, unul dintre cei mai mari conspiraţionişti ai lumii, autor de diverse talk show-uri în domeniul conspiraţiilor, la radio, televizor şi pe Internet. Am tradus în premieră, în limba română, prima parte a documentarului realizat de Freeman, despre simbolurile francmasonice ale corporaţiilor lumii. În viitor, voi traduce şi partea a doua.
* În fiecare zi, avem parte de sute de simboluri. S-ar putea ca în spatele acestor simboluri să se afle o putere ascunsă. S-ar putea să fie şi altceva decât încântarea ochiului.
* Oriunde ne-am duce în istorie, vom da de un singur grup, ce sunt cunoscuţi sub numele de “francmasoni”. Ei par să afecteze totul din jurul lumii. Oriunde v-aţi uita, simbolismul lor este peste tot.
* Dacă ne uităm pe lista preşedinţilor SUA, aflăm că 50% din ei erau francmasoni. Coincidenţă nu există. Ori erau cei mai mari oameni din istoria omenirii, ori în spatele lor se află o conspiraţie.
* Freeman povesteşte apoi cum s-a dus la marele templu francmasonic din Washington (SUA), ornamentată bogat cu vechi simboluri egiptene, aici fiind prima bibliotecă publică din America. Acolo el găsi în holul de onoare portretele unor francmasoni celebri, de la preşedinţi (ca Harry S.Truman), politicieni (John Glenn, Bob Dole) sau militari (ca MacArthur), până la personalităţi americane din domeniul artei şi cinematografiei (ca actorul şi cântăreţul Gene Autry) sau a sportului (Arnold Palmer, jucător profesionist de golf).
* Francmasoneria practică o formă de magie numită Cabala. Cabala este o tradiţie evreiască mistică care propăvăduieşte Divinitatea; reprezintă fundaţia pentru sistemele magice occidentale post-egiptene. Cabala mai este cunoscută şi sub numele de “înţelepciunea secretă”.
* Madame Helena Petrovna Blavatsky, fondatoarea Societăţii Teozofice, defineşte magia cabalistică ca arta magiei divine, constând în abilitatea de a înainta în esenţa lucrurilor, în lumina naturii, prin folosirea puterii spiritului pentru a produce lucruri materiale
din Universul necunoscut. Magia este înţelepciunea spirituală, ea stând la baza vrăjitoriei. Aşa că ea credea că magia se poate manifesta în lumea reală.
* Aleister Crowley a fost, cu siguranţă, cel mai celebru magician, fiind cunoscut sub numele de Antihrist şi Bestia. El credea că magia este ştiinţa şi arta care cauzează schimbări ce apar în lume. Magia este cunoaşterea cea mai înaltă a filozofiei naturale, iar magicienii se diferenţiează de vrăjitori prin asta: în timp ce ultimii reprezintă un instrument în mâinile demonilor, primii au devenit proprii lor stăpâni.
* Aleister Crowley pretinde că a fost contactat de un extraterestru. Numele său era Aiwass. Acesta i-ar fi dictat lui Aleister Crowley să scrie “Cartea legii”. Dar să vedem ce i-a spus Aiwass lui Crowley:“Eu sunt Şarpele căruia i s-a dat Cunoaşterea, Desfătarea şi gloria luminată, şi care agit inimile oamenilor cu beţia. Pentru a mă venera pe mine, trebuie să luaţi vin şi droguri, şi orice îi voi spune profetului meu, acesta să fie beat. Ei nu vă vor face deloc rău. E o minciună, această nebunie împotriva sa. Expunerea purităţii este o minciună. Fii tare, omule, şi plin de dorinţă. Bucură-te de toate lucrurile sensibile şi de extaz. Să nu-ţi fie frică că vreun Dumnezeu te va nega pentru ăstea.”
* Un alt cabalist şi francmason celebru, Albert Pike, are o carte intitulată “Etici şi dogme”, în care vorbeşte despre magie. El spune:
“Vechii astronomi au văzut toate marile simboluri ale masoneriei în stele. Sirius străluceşte în lojile noastre ca ‘Steaua Luminoasă’.
Soarele e încă simbolizat ca un punct în interiorul unui cerc. Şi, împreună cu Luna, Mercur sau cu Anubis, formează cele trei lumini mari ale lojii. Nu doar faţă de acestea, dar şi faţă de cifrele şi numerele din stele, sunt puse pe seama puterilor divine şi speciale.”
* Deci, francmasonii credeau că aceste simboluri au puteri divine şi speciale, care sunt capabile să afecteze oamenii. De aici, importanţa acordată de francmasoni acestor simboluri.
Simbolul “pătratului alungit”
* Francmasonii practicau magia, aşa cum o făceau vechii egipteni. Poate că aţi auzit de magicienii egipteni din Biblie, ce-au avut de-a face cu Moise. Atunci când îţi venerezi stăpânul, stai cu trupul aplecat. Iar picioarele formează unghiul unui pătrat alungit. Au făcut-o egipteni…o fac şi masonii.
Despre simbolul masonic al “pătratului alungit”, citez din Enciclopedia Mackey a Francmasoneriei:
“Pătratul alungit este un paralelogram sau o figură geometrică cu patru laturi, ale căror unghiuri sunt egale, dar două din laturi sunt mai lungi decât celelalte. Desigur, termenul de ‘pătrat alungit’ pare a fi fără sens, ţinând cont de definiţia strictă a pătratului, dar el este folosit pentru a desemna două pătrate unite, pentru a forma un dreptunghi.
Sir Walter Scott are o descriere a unui turneu şi ne vorbeşte despre împrejurimile unui spaţiu, de 400 de metri lungime şi 200 de metri lăţime. Forma acelui spaţiu a fost un ‘pătrat alungit’, în care colţurile au fost foarte mult tăiate şi rotunjite, pentru a fi mai comfortabil pentru spectator.
Puteţi vedea aici pătratul alungit, simbol francmasonic, la mai multe firme: Bank of America, Dell, Sprint (vechiul logo al companiei – până în 2005), Sam’s Club sau Enron (celebră corporaţie, care a dat faliment în 2001, în urma unui imens scandal).
Discul înaripat
* E un simbol folosit pentru a-l reprezenta pe Dumnezeu…sau pe zei. Acum…este un simbol pentru produse farmaceutice.
* Simboliza “carelor zeilor”…acum simbolizează “carele oamenilor”. Ar putea fi Harley Davidson…
* Sau, o variaţie a discului înaripat, o putem găsi la celebrul constructor american de automobile Chevrolet:

Pătratul, simbol masonic de bază
* Atunci când eşti mason, eşti un “om-pătrat”, adică faci lucruri prin intermediul pătratului. Citez din aceeaşi Enciclopedie Mackey a Francmasoneriei: “În masonerie, pătratul este utilizat având cel puţin trei sensuri distincte: ca instrument, ca unealtă de lucru şi ca simbol. Ca simbol, pătratul este un simbol ce semnifică una dintre Cele Trei Mari Lumini. El este, de asemenea , şi simbolul oficial al Lojii Masonice.”
* Aşa că, vom găsi pătratul la o serie de corporaţii ca: General Motors (mare producător de automobile), Wells Fargo (corporaţie de transport şi coletărie), The Home Depot (reţea de magazine), American Express (tranzacţii financiare),  sau poate pătratul-zvastică de la Chase Bank.
Cubul
* Cubul este simbolul perfecţiunii omului. Iar masonii ar spune că este o formă perfectă… o fiinţă spirituală perfectă aflată într-un corp material. Cubul este folosit, de asemenea, şi în magie. Simbolul magicienilor era cubul dublu, simbolul puternic al controlului.
* Puteţi vedea cubul dublu la Chevron. Desigur că trebuie observat tridimensional.

Dar şi la Gateway, mare producător de calculatoare…
lovendal.net/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu