Rusia introduce armele PSIHOTRONICE

Rusia introduce oficial armele PSIHOTRONICE in dotarea armatei

autor: FrontPress 02.04.2012
Armele psihotronice, care pot să transforme de la distanţă prin interacţiuni psihice oamenii în “legume”, vor intra oficial în dotarea armatei ruseşti, scrie Daily Mail. Armele futuriste, care vizează sistemul nervos al victimei, au fost dezvoltate de oamenii de ştiinţă din Rusia, această ramură tehnologică fiind una de interes major pentru savanţi încă din perioada soveietică.
Conform cotidianului britanic, surse din Moscova au declarat că preşedintele-ales Vladimir Putin a descris armele ca fiind “noi instrumente pentru a atinge ţeluri politice şi strategice”. Acesta ar fi adăugat că “asemenea tehnologie va fi comparabilă, în efect, cu armele nucleare, dar va fi un lucru mai acceptabil din punct de vedere politic şi ca ideologie militară”.
Anunţul de introducere a armelor psihotronice în dotarea armatei a fost făcut săptămâna trecută de ministrul Apărării din Rusia, Anatoly Serdyukov, dar fără foarte multă publicitate.
Acest gen de tehnologie este cercetată şi dezvoltată şi de alte mari puteri globale, precum China sau SUA.
Psihotronica este disciplina biofizică ce studiază interacțiunile psihice la distanță iar obiectul de studiu îl constituie fenomenele parasenzoriale (paranormale). Dispozitivele psihotronice acţionează prin transmiterea asupra unor grupuri de populaţie a unor mesaje subliminale, în general prin intermediul undelor electromagnetice de diverse frecvenţe şi au ca scop influenţarea la nivel mental al grupurilor ţintă (de exemplu prin inducerea strării de panică, frustrare, revoltă, etc). Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu