Kate Middleton



BANI, CAT MAI MULTI BANI !
MERCENARUL ROMAN

Kate Middleton e deranjată de cumnatul ei, prinţul Harry     

Kate Middleton e deranjată de cumnatul ei, prinţul Harry, care s-a mutat la palatul Kensington, unde locuieşte şi ea, împreună cu prinţul William. Astfel, ducesa l-a ameninţat pe Harry să aibă grijă cum se poartă!
Potrivit revistei National Enquirer, Kate e deranjată de faptul că Harry s-a mutat la Kensington deoarece crede că prezenţa lui îi va aduce probleme în căsnicie.
Ducesa de Cambridge nu e de acord cu stilul petrecăreţ al lui Harry şi i-a spus ca nu cumva să aibă de gând să facă chefuri noaptea acasă sau, şi mai rău, să se apuce să bea cu prietenii săi,
Kate spune că Harry are o influenţă proastă asupra lui William, care uită că e bărbat căsătorit când petrece timp cu fratele său şi se comportă ca un adolescent inconştient.
Ducesa şi William au tot avut probleme în ultima vreme, zvonindu-se că viaţa lor de cuplu nu e atât de fericită precum se credea.
Kate este dezamăgită de viaţa în familia regală şi are impresia că după un an de la nuntă, căsnicia ei cu prinţul William începe să scârţăie. Nu mai are timp să se bucure de soţul ei, nu mai există romantismul de altă dată, iar obligaţiile sale de ducesă şi comentariile reginei au afectat-o foarte mult.
http://mercenarul.weblog.ro/ 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu