Sanatate » Medicul Cătălina Pălăncianu, noul manager al Spitalului Roman



manager spital Palancianu_w
Miercuri, în cadrul unei conferințe de presă organizate la Spitalul Municipal de Urgență Roman, primarul Laurențiu Dan Leoreanu a nominalizat noul manager interimar al instituției sanitare. Acesta este medicul Cătălina-Elena Pălăncianu (foto), șeful secției Medicină Internă din cadrul spitalului.


În vârstă de 45 de ani, medicul Cătălina Pălăncianu a mai fost director al Spitalului Roman, în perioada 1997-2001, fiind unul dintre cei mai tineri directori pe care i-a avut spitalul.
În următoarele șase luni, aceasta va avea o misiune extrem de dificilă și anume acreditarea spitalului, acreditare fără de care instituția sanitară nu poate fi finanțată. Numirea vine în urma demisiei fostului manager, medicul Mircea Coadă, care a ocupat această funcție începând cu anul 2009.
În luna ianuarie, medicul Mircea Coadă s-a aflat în centrul unui scandal iscat de anularea concursului organizat pentru ocuparea a 21 de posturi de asistenți medicali. Controalele efectuate au relevat mai multe nereguli în organizarea și desfășurarea concursului, care a fost reprogramat pentru o dată stabilită de Primăria municipiului Roman. Medicul Mircea Coadă și-a depus demisia la sfârșitul lunii februarie, iar aceasta a fost acceptată de primarul Laurențiu Dan Leoreanu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu