Romania, un cadavru ?


Vulturul american si Romania, cadavrul de la marginea Europei

autor: FrontPress 24.02.2013
vultur4 aprilie 1944. Bombardamentele din Bucureşti. 2942 de români ucişi şi alţi 2126 răniti de bombele americanilor aruncate în zona civilă a Capitalei. O pagina de istorie care ne vorbeste suficient de prietenii de încredere de peste Ocean.
În zilele noastre, deşi facem parte din aceeaşi alianţă, NATO, americanii ne dau, constant, câte un scuipat pe obraz. De la aşa zisele documente Wikileaks, care vorbesc despre josnicia clasei politice din România, care pârau sau, mai grav, turnau la americani, până astăzi când Ambasada SUA la Bucureşti organizează luna homosexualilor şi lesbienelor la Muzeul Taranului Roman, manifestare care a trezit proteste. Este mai mult decat evidentă provocarea realizată de unii oficiali americani, care au vrut să scoată în evidenţă faptul că românii ar fi intoleranţi. Poate că ne sunt datori cu un raspuns. De ce la Muzeul Ţăranului Român, faţă de care, poporul băştinaş, numit şi popor român, încă mai are o sensibilitate? Acest spaţiu cultural/spiritual are pentru noi un caracter sacru! Este acelaşi lucru ca şi cum aţi încerca să faceţi acest eveniment dedicat homosexualilor, lesbienelor, bisexualilor şi transsexualilor într-o biserică!
Pe principiul apărării minorităţilor sexuale, pe principiul apărării drepturilor omului, Ambasada SUA a lezat sensibilitatile şi spiritualitatea majorităţii. A românilor care nu au o altă vină decât acea că sunt români. Luna LGTB putea fi organizată oriunde altundeva. În cluburi, in cinematografe sau chiar la sediul ambasadei. Acolo puteau face tot ce le trecea prin minte, indiferent de orificii sau de numărul persoanelor participante la orgii. Şi nimeni nu ar fi protestat!
La fel de grav este faptul că Ambasada SUA şi-a permis să transmită un comunicat în care să-şi arate supărarea faţă de protestul paşnic al unor ortodocşi, nepedepsit exemplar de autorităţi. Un protest al majorităţii care îşi apără valorile spirituale milenare!
Întreaga situaţie ridică câteva întrebări:
Daca acest eveniment LGTB ar fi fost organizat de un alt stat, la Muzeul Ţăranului Român, spre exemplu Federaţia Rusa, ce s-ar fi intamplat? S-ar fi cerut expulzarea măcar a ataşatului cultural, pe motiv de încălcare a uzanţelor diplomatice, prin aducerea unor prejudicii grave la adresa imaginii şi demnităţii poporului român?
De ce în acest caz autorităţile române sunt mute?
În ce măsură România şi-a pierdut suveranitatea prin intrarea în alianţa NATO?
America calcă, constant, strâmb în relaţia cu partenerii români. De la misiunile sectelor creştine, care au schimbat componenţa religioasă a comunităţilor din nordul ţării şi nu numai, până la acţiuni care vin să aducă o umbră imaginii şi demnităţii acestor popor.
România pare incapabila să reacţioneze. Este aproape un cadavru, la marginea Europei, orbit de o clasă politică compromisă. Acţiunile din aceste zile, violente sub aspect spiritual, religios dar ţi prin obraznicie, ne aduc aminte ca 4 aprilie 1944 nu este departe. Doar capătă alte forme! De Mircea Merticariu – Ziarul de Gardă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu