Sinucidere la 9 ani


Terorizat pentru ca era ALB! S-a SINUCIS la 9 ani pentru ca nu mai suporta sa fie batjocorit de MUSULMANI

autor: FrontPress 27.02.2013
AaronAaron Dugmore, în vârstă de 9 ani, s-a sinucis deoarece era batjocorit la şcoală pentru că era alb de către o gaşcă formată din copii musulmani, scrie Daily Mail. Băiatul este unul dintre cei mai tineri copii din istoria recentă a Marii Britanii care şi-au luat viaţa.
Acesta era terorizat regulat de odraslele imigranţilor. Odată i s-a pus la gât un cuţit din plastic, cu promisiunea că data viitoare “va fi unul adevărat”. Deasemenea i se spunea mereu în curtea şcolii, pe holuri sau în sala de mese că “toţi albii trebuie să moară”.
parintiMama lui Aaron, Kelly-Marie Dugmore (30 de ani) şi tatăl acestuia, Paul Jones (43 de ani) au declarat că s-au plâns în repetate rânduri conducerii şcolii primare Erdington Hall din Birmingham de relele tratamente, dar nu a fost luată nici o măsură.
Mai mult, conform reprezentanţilor instituţiei de învăţământ, unde învaţă 450 de elevi cu vârste între 3 şi 11 ani, băieţelul “s-a adaptat rapid” după ce s-a mutat în noua şcoală, în luna septembrie a anului trecut.
wDeprimat şi pentru că nu mai suporta tatamentele inumane, Aaron a luat tragica decizie de a se spânzura în dormitorul său, în data de 11 februarie 2013. A fost descoperit de părinţii lui, dus de urgenţă la spital, dar medicii nu au reuşit să-l salveze. A murit ziua următoare din cauza complicaţiilor, în urma unui stop cardiac. Acum poliţia investighează cazul.
“Aaron s-a înţeles cu colegii de la cealaltă şcoală. Mi se face greaţă când mă gândesc că era terorizat din cauza culorii pielii”, a spus îndurerată mama copilului. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu