Buzias


IADUL la Buzias. Vezi cine DISTRUGE statiunea si cine aduce tehnologia care otraveste apele si provoaca CUTREMURE!

autor: FrontPress 17.02.2013
gaze sistStaţiunea de la Buziaş şi întreaga zonă urmează să fie distrusă. Stațiunea a fost dată de guvern ca să fie devastată şi poluată de o firmă care are de gând să încaseze  sute de milioane de euro din extragerea gazelor de şist din Buziaş.  Societatea comercială vine dintr-un paradis fiscal din Occident.
Resursele Banatului au fost date pe ascuns străinilor chiar de către guvernul României. Firma care a primit bogăţiile naturale din Buziaş este din Bucureşti şi urmează să distrugă habitatul din zonă, în goana după petrolul din pămât, spun ONG-urile care luptă pentru protecția mediului. Practic, firma va câștiga  zeci si sute de milioane de euro, iar specialiştii spun că o să lase în urmă poluare şi distrugere.
Societatea din Bucureşti care a primit cadou oraşul Buziaş de la guvern este Universal Premium SA. Firma românească care este controlată în proporţie de 99% de o altă companie, Universal Premim Holding SA, o firmă de apartament, înregistrată în paradisul fiscal din Luxemburg.
Extragerea poate duce la contaminarea terenurilor agricole, la risc de cutremur şi creşterea îmbolnăvirilor atât pentru oameni, cât şi pentru animale, în condiţiile deteriorării calităţii apei, aerului şi suprafeţei solului, arată specialiștii.
În Marea Britanie şi în SUA, această formă de minerit a fost suspendată, după ce frac­ţionarea a cauzat cutremure în zona Blackpool, din Marea Britanie, şi un cutremur de 4 grade în Ohio. În zona Oklahoma, unde în mod normal erau 50 de seisme pe an, s-a ajuns la 1.047 de mişcări telurice, doar în 2010, din cauza acestei forme de minerit. De pe ExclusivTM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu