A murit Dulcea


0Sute de ţigani, din mai multe zone ale ţării şi din străinătate, au venit în weekend la Timişoara pentru a-i aduce un ultim omagiu şefului staborului, Vladimir Cârpaci zis “Dulcea”. Se pare că acesta s-a stins în urma unei boli incurabile, scrie Renaşterea Bănăţeană. Numai în cursul zilei de duminică, la Timişoara au ajuns trei autocare supraetajate cu rude şi prieteni din Franţa.
Curtea imobilului în care a locuit “judecătorul”, situat pe Bulevardul C.D. Loga (o zonă intens afectată de mafia imobiliară ţigănească din oraş), s-a transformat într-un adevărat loc de pelerinaj. Înmormântarea va avea loc luni, la cimitirul din Calea Lugojului, cortegiul funerar urmând să fie însoţit de echipaje de poliţie.
“Este o înmormântare cu un cortegiu mai numeros, pentru că se pare că a fost o persoană importantă a etniei. Noi respectăm dreptul acestor cetăţeni la tradiţiile lor, dar le-am cerut să înţeleagă că nu au voie să dea tot oraşul acesta peste cap. Poliţia a purtat discuţii cu ei, le-a făcut corecţii la traseul pe care vor să-l urmeze, poliţia va fi prin preajmă de o manieră discretă încât să nu perturbe ceremonia în sine. Nu va asista, va proceda în maniera specifică, discretă. Nu ştiu să vă spun dacă au dat amenzi. Am cerut să fie discretă şi eficientă. Dispoziţia mea către Poliţia Locală nu este să dea amenzi, ci ca în primul rând să îi atenţioneze pe cetăţenii care greşesc“, a precizat luni dimineaţa pentru Opinia Timişoarei primarul Nicolae Robu.
Considerat unul dintre cei mai bogați ţigani din Timișoara, „Dulcea” a fost vara trecută în atenția opiniei publice, cândși-a însurat nepotul în cadrul unei nunți exagerate. Un an mai devreme, alt nepot a fost prins de polițiști după ce a fost dat în urmărire internațională de autoritățile germane, pentru fals și uz de fals, informează portalul de ştiri  De Banat. El a fost implicat în mai multe scandaluri și procese. Sursa: FrontPress.ro
7123456

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu