Ei cu ale lor, noi cu ale noastre

Foto: Elena Udrea din spate.
Ce viata de vis vad la tv.  PDL-ul o alege pe prima parasutista a tarii, in fruntea sa. E buna, buna rau. Asa imi mai clatesc si eu ochii ca vad ca acum mai nou i se spune Soare, al nostru sau numai al partidului.
Foarte bine, ca ma saturasem de femeile acelea amarite, zbircite, imbatrinite inainte de termen si tipind cu gura mare ca, nu au mincare ca, nu au ce da copiilor sa manince. Imi dadea o stare de disconfort, putin spus. Ce sa mai zic de barbati, slabi, nebarbieriti, fara dinti in gura,  ma facea sa nu mai am incredere in nici un barbat, vazind cu ce necazuri se lupta. Dar Elena Udrea o femeie robusta,  increzatoate, ( ca are marinarul in spate care  numai cu ochiul semn ai face)  si  fara nici o concurenta ca doar ea singura( a mai indraznit cineva?), concureaza la sefia partidului, imi da o stare de bine, de satisfactie, ca MESERIA ESTE BRATARA DE AUR  si uita asa ca si reprezentanta noastra a femeilor, a ajuns sa fie Soarele nostru.  Ce inseamna sa ai meserie buna si protectie de sus, e mare lucru. Discursul piticului mincinos  mi-a trecut pe linga urechi, dar atit am retinut, ca  si-au asumat raspunderea si au hotarit. Dar cine l-a pus sa-si asume si sa hotarasca in locul meu? Ca doar a fost numit, nu ales.Si atit am mai auzit, ceva de anul 2008, de unii care au dat pensii si lefuri mari.Dar toate acestea au trecut pe linga urechile mele, eu neretinind decit chipul frumos deSoare, al Elenei Udrea, eleganta, cu geanta de citeva mii de euro, pantofi la fel, unicat si coafiura extraordinara la inceput, dar care s-a pleostit din cauza minciunilor, care se spuneau.
Traiasca Soarele !!! Atit ca, v-am plictisit destul.
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa
http://odorica.blogspot.com/

9 comentarii:

  1. In data de 7 ianuarie 1992, preotul Ioan Alexandru ... ceva se transmite codificat aici
    Conducerea se va schimba. Bolnavii se vor vindeca. In Romania va fi laboratorul Akashic; pe bolta voastra cereasca lumea va vedea lucruri minunate. Sectantii vor fi desfigurati, iar sefii lor trimisi in iadul vesnic; satanistii vor fi luati prin vazduh si arsi deasupra Noului Ierusalim, in vazul tuturor. sursa http://messia.heavenforum.com/profetii-f5/profetiile-preotului-ioan-alexandru-t4.htm

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru comentariu, dar tu vezi lucrurile prea pesimist.
    Am inteles ca tara noastra, este binecuvintata si o asteapta un viitor frumos si bogat dupa ce scapam de marinaarul betiv.
    Pa,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  3. Întradevăr: Unii sunt numiţi, de către cei ALEŞI ! Doar că AMBELE CATEGORII sunt "acolo" ... pentru A SLUJI POPORUL, nu pentru a-l ... îndobitoci, nu pentru a-l înrobi, NU PENTRU A-L EXTERMINA !!!
    ~
    Tot ... eu: DoarATAT !
    ~
    Cornelius,

    PS: ... poza îmi inspiră ... un LARG ... W ... !!
    ~,

    RăspundețiȘtergere
  4. Sistemul si Adevaratele Valori
    http://www.realitatea.net/soprana-roxana-briban-s-a-sinucis_774446.html sistemul actual ucide marile valori prin diferite metode de hartuire , concedieri si presiuni etc.

    RăspundețiȘtergere
  5. conducerea poate insemna si niste satanisti din politica ....

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu nu mai am nici un comentariu de facut, ce am avut de spus, am scris mai sus la ultimul articol, adresat dvs.
    Noapte buna,
    Odorica

    RăspundețiȘtergere
  7. SIGURANTA NATIONALA , poporul si Judecata
    Partidele politice , luni , marti si miercuri trebuie sa dezbata din nou impozitarea unor averi cu minim 10 % in regim de urgenta altfel in Romania vor muri alte sute de copii si batrani , daca nu sant in stare , atunci politicienii demisia urgent ca sa nu fie judecati foarte ASPRU de catre POPOR , avertismentele din nou au fost facute , nu asteptati minuni in aceste luni dragi politicieni , este in joc SIGURANTA NATIONALA in timp ce UNII cu averi rad din scaunele lor ...!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Sistemele de Distrugere in Masa - SDM
    Cand mai intra cineva in spital sau/si in cimitir sa va ganditi la cei care au facut si inca fac afaceri cu statul , de la acestia pornesc Sistemele de Distrugere in Masa - SDM .

    RăspundețiȘtergere
  9. FUNKY PORCINI a spus:
    FUNKY PORCINI
    (acum o oră)
    răspunde
    email 0 email
    Pentru cei care inca nu si-au dat seama... iata cum sta treaba in PSD.
    1. Exista doua grupari care isi doresc sa tina fraiele partidului dupa cum urmeaza:
    a) Gruparea Geoana – Vanghelie – Gusa- Vantu (in care Vantu este cel care ia toate deciziile)
    b) Gruparea Ponta – Nastase – Iliescu- Hrebenciuc – Voiculescu ( in care Nastase si Iliescu sunt cei care iau deciziile).
    Mai exista si o grupare c), formata din cei care sunt tot timpul de partea celor care tin fraiele PSD-ului (Corlateanu, Sova, Pop, etc…)
    Desi gruparea a) se uraste de moarte cu gruparea b), cand vine vorba de furat si de a accede la putere, trec peste toate certurile si sicanele, pana trec podul dupa care isi reiau razboiul.
    De aici rezulta ca SOV nu prea se inghite cu Felix , “evident” ca ficere isi doreste sa fie Capo di tutti capi . Rezulta si faptul ca fiecare grupare se cam bucura atunci cand gruparea adversa are un esec, dar se unesc atunci cand trebuie sa improaste cu noroi in Basescu pentru ca asta este singurul punct comun care ii tine in acelasi partid...
    sursa http://www.realitatea.net/turcescu-nu-am-fost-la-intalnirea-geoana-vintu-pesedistii-care-spun-asta-sunt-prosti_780382.html

    RăspundețiȘtergere