LEMURIA - O REALITATE ZGUDUITOARE - 4

LEMURIENII SUNT PRINTRE NOI

Poftim noutate! ar zice spiritualistii. Pai asta v-o zicem noi de multa vreme! Nu de la noi stiti ca unii dintre voi sunt spirite batrane de atlanti sau de lemurieni? Oare nu noi am completat prin clarvedere, channeling si retrocognitie informatiile pe care le aveti despre Lemuria? Si ce daca ele nu coincid intotdeauna in privinta vechimii batranului continent Mu disparut? Credeti voi ca la scara istorica a universului cele cateva sute de mii sau milioane de ani diferenta intre parerile noastre, au vreo relevanta? Ce inseamna cateva  milioane sau chiar miliarde de ani pentru eternitate? Nici n-apuci sa respiri o data si s-au consumat.

Da, da, bine-bine! Asa este precum ar sustine ei. Doar ca lemurienii exista fizic printre noi. Si nu asa, cum sustin unii, cum ca sunt retrasi in orasul Telos situat sub pamant, mai precis la cativa kilometri sub muntele Shasta din California, oras construit de ei inainte de scufundarea continentului Mu, ca vorbesc curent engleza, ca au parcuri si gradini hidroponice, sfidand descoperirea geologilor, pe care de altminteri o stim cu totii, aceea ca la fiecare 30 de metri in adancime, temperatura scoartei terestre creste cu un grad, ceea ce ar insemna ca suporta fara probleme cateva sute de grade Celsius si cum ca Lemuria exista inca, intr-a patra si a cincea dimensiune. Oricum este destul de dificil sa-ti formezi o parere si o imagine coerenta despre lemurieni citind literatura de specialitate, caci iata ce spun expertii in lemurieni: 

"Ei (lemurienii, cf. Helena Petrovna Blavatsky n.a.) erau creaturi gigantice asemanatoare cu maimutele. Unii aveau patru brate in timp ce altii aveau un al treilea ochi in ceafa. Nu vorbeau nici o limba, comunicau doar telepathic si detineau uimitoare puteri paranormale. In timp, Lemuria s-a fragmentat descinzand din ea continentul Atlantida si lumea actuala.
William Scott, un alt teozof spunea despre lemurieni ca aveau aproape 4,5 m inaltime si pielea bruna. Fetele lor erau tesite, fara frunti dar cu maxilare iesite inafara. Ochii le erau atat de departati unul de celalalt incat puteau vedea la fel de bine in lateral ca si inainte. Aveau calcaiele atat de lungi si de intinse inapoi incat puteau merge cu spatele la fel ca si cu fata. Ei ar fi fost candva hermafroditi dar in timp au ajuns sa se inmulteasca la fel ca oamenii." 

"Lemurienii de azi au peste 2 m inaltime, sunt gratiosi si poarta parul lung. Poarta o toga alba sau colorata si sandale. Au corp fizic, dar acesta vibreaza la o frecventa mult mai mare decat a noastra, asa ca nu ne e perceptibil. Bolile si slabiciunile le sunt complet necunoscute acestor locuitori ai orasului Telos. Comunica intre ei telepatic in lemuriana; stapanesc foarte bine si engleza. Au atins nemurirea, pot materializa orice obiecte doresc (inclusiv case).
Lemurienii arata, ne informeaza autoarea (Aurelia Louise Jones n.a.), de 20-40 de ani.
Orasul Telos e construit intr-un spatiu cu o inaltime de 3 km, lungimea de 32 km, latimea de 24 km si este luminat de un fel de sor interior. Are 1,5 milioane locuitori. Este legat de alte orase similare prin coridoare subterane. Transportul in interior e asigurat de trotuare rulante, lifturi etc.
Nu exista un sistem monetar. Fireste, nici impozite. Munca: 4-6 ore/zi, 5 zile pe saptamana. Viata sociala e intensa.
In scoli, fiecare elev dispune de un calculator cu aminoacizi. Profesorii sunt preoti Melchizedek. Informatiile se pastreaza nu in carti, ci in cristale.
....................................................................................................
Tehnologia lemuriana e extrem de avansata. Calculatoarele cu aminoacizi pot accesa inregistrarile akashice. Lemurienii pot intra pe internet si pot prinde programele noastre TV. Copiii lor fac asta adesea, pentru amuzament.
Pe calculatoarele lor, lemurienii fac zilnic grafice ale frecventei omenirii. Aceasta creste mai repede decat se asteptau, ceea ce ii bucura, caci sunt nerabdatori sa ne contacteze. Ceea ce intarzie contactul este marea diferenta de frecventa dintre noi si ei. Ca sa ne intalnim, noi trebuie sa ne ridicam frecventa, iar ei trebuie sa si-o diminueze.
Nivelul de iubire al oamenilor de la suprafata era de 65% la data scrierii cartii, iar pentru o expunere in public, lemurienii asteapta nivelul de 90%. Cand vor iesi, ne vor arata tehnologia lor avansata, in care sursa de energie o reprezinta cristalele. " 
Autoarea a locuit o vreme langa muntele Shasta. Ea a decis sa se mute acolo dupa ce a primit un e-mail de la lemurianul Adama in 1997. Adresa de e-mail a lemurianului o are din pacate numai scriitoarea.

Rudolf Steiner zice diferit, caci el ii inglobeaza in teoria atlantilor pe lemurieni ca stramosi ai acestora:
"Strămoşii atlanteenilor, la rândul lor, locuiau un continent care este astăzi de mult dispărut; partea sa principală ocupa sudul Asiei de astăzi. Literatura teosofică îi numeşte lemurieni. După ce au străbătut, la rândul lor, diferite etape de evoluţie, cei mai mulţi dintre ei au decăzut. Dar, în anumite zone ale globului, descendenţii acestei populaţii degenerate au supravieţuit sub formă de populaţii sălbatice. Numai o mică parte dintre lemurieni a fost capabilă să continue evoluţia. Din aceştia s-a născut apoi omenirea atlanteeană."
"un lemurian era apt să-şi formeze reprezentări ale stărilor pe care le vieţuia, dar era incapabil să le păstreze în memorie. El uita imediat tot ceea ce îşi reprezentase. Să notăm că, dacă aceşti oameni trăiau totuşi într-o anumită formă de cultură, putând, de exemplu, să confecţioneze unelte de lucru, să construiască locuinţe etc., toate acestea le făceau nu prin capacitatea lor proprie de reprezentare, ci cu ajutorul unei forţe spirituale care acţiona în ei, forţa pentru care cuvântul potrivit ar fi acela de forţă instinctuală."
Steiner zicea ca din lemurieni au aparut rmoahalii, prima subrasa de atlanti, subrasa care a evoluat pana la aparitia atlantilor, contemporani cu lemurienii care deja invadasera omenirea si colonizasera Pamantul. 

Scriitoarea J.Z.Knight, este o femeie de afaceri de succes, prin a carei corp, minte si voce, prin channeling asa cum s-a exprimat ea, termen preluat si ramas consacrat in literatura de specialitate, lemurianul de succes Ramtha - Marele Ram, Dumnezeul hindusilor si al intregii omeniri, care a trait acum 35.000 de ani, care nu a murit ci s-a inaltat la ceruri si a devenit entitate superioara, a ales sa se manifeste si sa comunice despre Lemuria si Atlantia si sa-i invete pe oameni ca fiecare in parte este Dumnezeu. S-a convenit ca scriitoarei, care a descoperit ca este o reincarnare a unei fiice moarte a lui Ramtha si care s-a autointitulat Ramtha, sa i se spuna Ramtha. Ea sustine ca atunci cand Ramtha i-a ocupat corpul, JZ Night practic a murit, fenomen asupra caruia eu nu ma pot pronunta, ea - scriitoarea sau el - divinul, cum doriti, stiind mai bine cum stau de fapt lucrurile. Daca ar fi fost asa ar fi trebuit sa-si predea spre preschimbare toate actele de identitate si nu am siguranta ca ar fi facut-o. In caz ca nu a facut-o, ar reprezenta primul caz din istoria omenirii de exercitare a unor drepturi cetatenesti, post mortem, exceptie facand bineinteles mortii romani care voteaza in continuare intr-o veselie. Ma intreb si eu ca neofitul, cine o face acum declaratia de venit la Fisc, ea sau el? JZ Night alias Ramtha spune in "Cartea Alba" ca atlantii care se considerau superiori si erau avansati tehnologic si lemurienii, desi foarte evoluati spiritual, considerati fiinte inferioare si transformati in sclavi, coabitau. Ramtha ii distruge pe atlanti si lasa sa se inteleaga ca hindusii si lemurienii sunt una desi din poporul lui mai faceau parte si poprul din Ionia, numita mai tarziu Macedonia. Ups! Ne-am apropiat de macedoneni, adica cu putina imaginatie de traci si daca fortam putin, de daci. Asa ca daca vreti sa aveti o imagine cat de cat apropiata de realitate despre lemurieni, in lumina celor revelate prin channeling, ganditi-va la hindusi sau la daci, ca e totuna. Sau nu-i totuna? Ba da,ba da, v-ar linisti un dacoman, e totuna!

Desi de esenta darwinista, cea mai aproape de realitatea cruda pe care o traim cu totii fara sa stim, dezvaluita de ultimele tablite descifrate de specialisti se afla teoria cercetatorului Viktor Kandiba. Sa vedem insa mai intai faptele si dovezile.
Va urma
Prima foto are sursa necunoscuta. 
Celelalte surse foto: Aurelia Louise Jones, H.Blavatsky, Rudolf Steiner, JZ Night,

11 comentarii:

  1. deci AUTOEDUCATIA .... energiile se pot directiona catre ceva util folositor etc... dar trebuie EDUCATIE corespunzatoare... MEDICINA ISIHASTA care previne pofta de PORNOGRAFIE , multe comportamente DEVIANTE .... din ora in ora ETC. .... AUTOEDUCATIA dragi ROMANI va poate aduce si FERICIRE....

    RăspundețiȘtergere
  2. Antiignorantule, :)

    Sa-nteleg ca tocmai m-am autoeducat... vaaaaai... cata fericire pe biet capul meu cel prost. :) Si sarmanul de el habar n-avea.
    Multumesc antiignorantule ca m-ai luminat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dane,
    dacă aş fi mai tânără, aş zice: "mă leşi?" :))
    Parcă autorii ăştia construiesc în basmele lor "un rai" sub pământ, cu tot ce-i bun de pe la noi...deşi ei sunt "net superiori", prin vibraţiile lor ...
    Nu cumva eşti şi tu un LEMURIAN?

    RăspundețiȘtergere
  4. eu cred ca e vremea sa incercam...sa comunicam....altfel

    RăspundețiȘtergere
  5. din toate locurile din lume,tocmai in america sa-u gasit sa stea,PORCARIEEEEE......

    RăspundețiȘtergere
  6. mah eu nu cred in asa ceva ...toate aceste scorniri sunt doar fabulatia autorului ce-si imagineaza o lume perfecta care in realitate nu exista ...scuze daca nu sunt prea optimista dar sa fim seriosi ce naiba reincarnari E-mail de-al lemurienilor cred ca oameni care au fixul asta , se incred in asa ceva au prea mult timp liber :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. foarte multa prostie si din pacate si mai multi prosti care cred.

    RăspundețiȘtergere
  8. Lemuria nu este o realitate catusi de putin zguduitoare. Este un taram minunat cu fiinte minunate si in nici un caz ciclopi cu 4 maini - apropos de comentariile doamnei Blavatsky. Acest popor minunat s-a ridicat din cenusa si traieste in 5D si mai sus. Ar trebui sa le multumim pentru ca ei au tinut "lumina aprinsa" pentru cei de la suprafata.

    RăspundețiȘtergere