:: Adevarul despre neinvitarea tarii noastre la Parada Militara de la Moscova 9 mai 2010

Titlu: Adevarul despre neinvitarea tarii noastre la Parada Militara de la Moscova 9 mai 2010
Autor:: Odorica Ion
Articol: V-am spus detaliat in multe articole pina la saturatie despre, statului tarii noastre la incheierea celui de al 2-lea razb.mondial. Statutul strabilit de americani, englezi si rusi a fost.
ROMANIA A TERMINAT RAZBOIUL CU STATUTUL DE TARA INVINSA, alaturi de Germania.
De aceea rusii ne-au pleluat dupa razboi(am fost pentru ei prada de razboi) si ne-au sors de petrol( conducte fara robinet), aur si grine(foametea din 1946 a fost provocata de ei care ne-au luat piinea de la gura ca Rusia e mare , caci noua ne ajungea) si tot, si nu ne-au dat voie sa beneficiem de planul Marchal.
Bravii nostrii soldati au murit degeaba la Cotul Donului, la Stalindrad,Crimeea, sau dupa 23 aug, au luptat pina in Muntii Tatra. Acolo s-au oprit pentru a lua rusii caimacul sfirsitul razbopiului. Totul degeaba. Singele celor 7oo.ooo de morti si a celor 1.milion de raniti, mutilati si mari mutilati de razboi a curs degeaba. Si poate chiar daca nu eram invitati la parada, caci invinsii nu au loc la masa nici in familii nevoiase. Aveam macar parte de alta consideratie, din partea rusilor. Dar aceste caricaturi slabe la minte care ne conduc nu au stiut sa se foloseasca de vecinatatea Rusiei, macar si pentru recuperarea a cit a mai ramas din tezaur.
Sint infumurati si puterea si-o exerseaza numai pe salariati si pensionari.
Ca sa nu va plictisesc, caci articolele despre acest subiect sint destule, ma opesc aici. Relatia cu rusii putea fi indulcita printr-un comportament demn nu ca cel de acum din comuna primitiva.Numai regele Mihai a fost invitat ca ultimul din conducatorii participanti la al 2-lea raz. mondial si cel care a favorizat ziua de 23 aug.zi care a fost importanta pentru noi, caci daca mergeam cu Germania care se intrevedea ca perdanta era poate si mai rau.
Atit va spun inca odata:
STATUTUL TARII NOASTE A FOST DE TARA INVINSA ! nu se poate modifica dar un comportament demn, poate exista in viitor.
Azi 10 mai a fost ziua tarii noastre in perioada regalista.

Pozitia Moscovei oficiala !!!!

Nu vrem soldati moldoveni la parada din 9 mai 2010 de la Moscova
Category:
Common Interest - Beliefs & Causes
Description:
SPUNE-LE LIDERILOR MOLDOVEI CA DEMNITATEA NU SE NEGOCIAZA!
Participarea tarilor ocupate la sarbatorile sovietice e timpul sa inceteze.

ANUNT PROTEST: http://www.facebook.com/event.php?eid=121185701229705&ref=mf
COPIE ANUNT : http://www.facebook.com/event.php?eid=111787748858396&ref=mf

TELL THE LEADERS OF MOLDOVA THAT DIGNITY IS NOT NEGOTIABLE!
Sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial s-a facut cu contributia importanta a armatei sovietice. Dar centrul si estul Europei au intrat sub jugul comunist pentru urmatorea jumatate de secol. Victoria de la 8 mai (9 mai pentru URSS) nu a fost aici inceputul libertatii, ci inceputul unui nou totalitarism.
Dar soldatii moldoveni au fost buni la invadarea Afganistanului de catre rusi din 1979.

Ministerul Apararii si Presedintia Republicii Moldova au declinat invitatia de a trimite trupe de parada la aniversarea a 65 de ani a victoriei in "marele razboi pentru apararea patriei (sovietice)". O dovada de demnitate. Esti de-acord? (read less)
SPUNE-LE LIDERILOR MOLDOVEI CA DEMNITATEA NU SE NEGOCIAZA!
Participarea tarilor ocupate la sarbatorile sovietice e timpul sa inceteze.
Sintem umiliti in continuare !!!
--
Visitor Ip: 85.186.214.25

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu