Băsescu despre pensia minimă garantată: "Eram sub influenţa băuturilor alcoolice!"

...


Această postare ar fi trebuit să apară ieri, dar vestea cutremurătoare cu privire la trecerea în nefiinţă a maestrului Jean Constantin m-a determinat să o amân până astăzi.

Este absolut incredibil ce se întâmplă pe scena noastră politică! Opinia publică a fost de-a dreptul uluită când presa redat înregistrarea unei discuţii între preşedinte şi grupul parlamentar P.D.-L., discuţie purtată la Palatul Parlamentului în cadrul consultărilor preşedintelui cu grupurile parlamentare din arcul puterii.


După consultări discursul sforăitor al preşedintelui, plin de cifre şi de fel de fel de explicaţii, care să demonstreze necesitatea măsurilor de austeritate luate de guvernul Boc, aproape că nu a mai interesat pe nimeni! Cu toţii ştim că acea afurisită scrisoare de intenţie a fost deja trimisă la Fond şi că până ce această şleahtă de parveniţi în politică nu va fi înlăturată din spectrul puterii nu vom avea nici o şansă de relansare economică în aceste vremuri grele!


Continuare postării, împreună cu ilustratele şi materialul video pot fi urmărite "la un pahar... de vorbă..."!9 comentarii:

 1. Nu aş vrea să fiu acum, în sufletul celor care au votat un "marinar turmentat şi chior, care nu mai găseşte uşa", după cum bine zicea altcineva înaintea mea...
  Grav este că nu mai găseşte UŞA de ieşire din criză şi ne adânceşte tot mai rău în sărăcie!

  RăspundețiȘtergere
 2. Şi acum, pentru toţi bunicii şi martirii români anticomunişti care au stat cu ochii beliţi prin munţi şi prin şuri şi prin pivniţe aşteptînd să vină anglo-americanii să-i scape de tovarăşi:

  BİNE VA FACE BASE !!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Stiu ca nu credeti o iota din ce spuneti(propaganda).
  Mai multa verticalitate, ce naiba. Sint unii care
  nu suporta obedientii.

  Cu bine,
  Odorica

  RăspundețiȘtergere
 4. Odorica,pe tine te SFATUİ sa mai intri din cınd ın cınd pe DEX,

  Motivul?

  amesteci SULA cu PREFECTURA !

  RăspundețiȘtergere
 5. Debitezi nişte prosti şi foloseşti nişte termeni de care habar nu ai!
  Parerea mea personala este sa scri CEVA ce STAPINEŞTİ!!

  RăspundețiȘtergere
 6. Ma refeream la 80% din postarile tale..

  RăspundețiȘtergere
 7. Asa ziceam si eu,

  papapa
  Odorica

  RăspundețiȘtergere