Sunteti niste fiinte extroardinare, voi oamenii !!!

Sunteti niste fiinte extroardinare, voi oamenii !!!

Si spun asta pentru ca asa este ! Lucrurile la care va ganditi si va concentrati, lucrurile pe care le tineti in minte cu energie si concentrare se vor realiza in viata voastra, vor fi create in realitatea pe care o veti trai si pe care o veti atrage. Chestiunea interesanta este aceea ca dureaza putin timp pana se manifesta in realitate dorintele si lucrurile din mintea dumneavoastra, uneori chiar pentru ca ne modificam continuu gandurile si directia gandurilor.

alexandru hategan, dezvoltare personala, legea atractiei, omul, dorinte, imaginatie, secretul,  energie,  Spiritualitate,
Imaginati-va ca ati mers la un restaurant si ati comandat o ciorba de burta, dar inainte de a primi ciorba, chemati chelnerul si schimbati comanda, cerand o ciorba de legume. Chelnerul schimba comanda, comanda la bucatarie ciorba de legume si din nou pe cand sa v-o aduca, dumneavoastra reveniti la ciorba de burta. Daca ati face asa, ati sta acolo mult timp si v-ati plange ca "nu primiti niciodata ceea ce va doriti", cand in realitate din cauza dumneavoastra vi se aduce ciorba cu intarziere, sau nu vi se aduce deloc.

Imagine preluata de aici (click si pentru reteta, daca v-am facut pofta de ciorba de burta)

10 comentarii:

  1. Da, Alexandru!
    Suntem nişte fiinţe extraordinare, şi TU eşti!
    Oricare ar fi ciorba pe care o consumăm, chiar şi de potroace!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar cel mai interesant e cand ti se aduce ciorba de burta la timp, calda si imbietoare iar cand o rascolesti cu lingura gasesti ceva alb, ce se potriveste in ac cand mergi la pescuit. Si mai amuzant devine momentul cand ti se spune ca e o codita de usturoi...hai sa zicem ca am ajuns a varsta in care fac diferena intre o codita de usturoi si momeala de pescuit.
    Nu voiam sa scriu despre asta, dar mi-a revenit in minte. Nu pot decat sa va indemn sa nu mancati in restaurantul de pe dreapta de la intrarea in Sinaia, cum vii dinspre Posada.

    Recunosc, e vina mea ca am intrat in acel restaurant care acum are si parcare etajata...le merge bine cu ingredientele secrete :)

    RăspundețiȘtergere
  3. :))
    Sa ne imaginam ca mergem la restaurant?
    Pai unii dintre noi isi imagineaza ca mananca o bucata de paine uscata cu niste bucati de salam din acela foarte ieftin.

    Tu adresezi articolul tau celor care isi permit sa manance la restaurant, ba mai mult sa faca si mishto de prapdaitul ala de chelner care munceste fara contract de munca.
    :)))
    Pai suntem fiinte extraordinare!
    Cum n-am fi?
    Ne adaptam tuturor situatiilor posibile si imposibile si, cel mai interesant, este ca ne nastem prosti si tot prosti murim.
    :))

    RăspundețiȘtergere
  4. @Ghiocel, neplacuta experienta ai avut.
    Dar aveai dreptul sa o refuzi si sa ceri altceva in schimb.
    Se mai intampla si astfel de lucruri.
    Chiar in propriile noastre bucatarii: ba cate-o musca, ba cate-un fir de par, ba cate-un vierme din varza, ba cate-o gargaritza din fasole etc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Unii dintre voi nu au inteles pentru ca nu au vrut sa inteleaga !

    Articolul nu era nici pe departe despre mersul la restaurant sau despre ciorba de burta.

    @AndreiRadu: "Sa ne imaginam ca mergem la restaurant?
    Pai unii dintre noi isi imagineaza ca mananca o bucata de paine uscata cu niste bucati de salam din acela foarte ieftin."

    Ce fel de viata traiesti Andrei ? Cati bani ai ? Ce masina conduci ? Nu vreua sa te jignesc, vreau doar sa subliniez inca o data faptul ca ai sau NU AI ceea ce iti doresti, datorita modului de gandire pe care il ai !!!!

    STOP !!!

    Nu mai gandi asa, incepe sa te schimbi chiar in acest moment !!! Traieste chiar de ACUM !!! Asta era lectia care trebuia sa se desprinda din povestea de mai sus. Nu mai gandi ca un sarac, alunga gandurile de saracie din mintea ta, si traieste ca un bogat, chiar din acest moment si bucura-te de viata.

    RăspundețiȘtergere
  6. Manınci ciorba de fasole şi ıti imaginezi ca ai mıncat miel la gratar?
    Pai cum aşa?
    Eu tot nu am ınteles,
    Ori poate nu am imaginatie,

    RăspundețiȘtergere
  7. :)))
    Bun regasit, chiparosilor!

    Alexandru, eu am tot ce-mi trebuie, deocamdata.
    Dar vecinii mei varstnici NU AU! Au doar daca ii ajuta ceilalti.

    Te invit sa le tii prelegeri despre cum sa mananci paine goala si sa-ti imaginezi ca are gust de miel la protap (vorba lui Edi).

    Te invit si la orfelinatul "Sfintii Petru si PaveL" sau alte orfelinate si sa incepi imediat educarea acelor copii, poate astfel vor avea noroc sa ajunga si ei la majorat, iar dupa majorat sa nu fie aruncati pe strada ci sa se plimbe in masini luxoase, sa manance numa' la restaurante scumpe, sa faca excursii exotice si sa ocupe functii importante in aparatul de stat pentru a "nascoci" legi care mai de care mai aberante!

    Iar daca aceste "reeducari" vor da roade, te invit eu in Africa de Sud, iti aranjez o gazda ieftina (super ieftina) si sa incepi si acolo EDUCATIA celor ce nu stiu sa-si imagineze cand mananca rahat, ca mananca de fapt salata de vinete.

    Iar dupa succesul fulminant de pe continetul negru, vom cauta prieteni care ne pot gazdui prin India (adica trecem la asiatici) sa eradicam saracia din radacina.
    Acolo ne asteapta copii dornici sa copilareasca in loc sa munceasca zi/lumina pe o masa calda, inuraturi si un acoperis deasupra capului.

    Ce zici?
    :)

    RăspundețiȘtergere
  8. :)
    Mi-am amintit povestea "fetita cu chibriturile"
    O stii???
    Si ea a folosit teoria ta, cu mult inainte ca noi sa ne fi nascut!
    Sfarsitul este spectaculos!

    RăspundețiȘtergere
  9. Tocmai asta vroiam sa zic,
    ca sa fii EXTRAORDİNAR tre' sa te gındeşti şi la cei care nu-şi permit sa cumpere carnea cu kg. ci doar cu suta de grame şi tot aşa,
    Nu mi se pare logic sa cumperi 250 gr. caşkaval şi sa-ti imaginezi ca ai luat 2.5 kg,
    Nu te poti gındi doar la tine aia se cheam EGOİZM...

    RăspundețiȘtergere
  10. Da domnule Alexandru Haţegan !
    Suntem EXTRAORDINARI !
    ...
    dar,
    Nu suntem doar CUM GÂNDIM ! (luati separat)
    sau,
    mai corect spus,
    SUNTEM EXACT CUM GÂNDIM !
    ...
    la unison ... TOŢI odată !
    Aici e buba: unii gândesc "altfel" ... asta E !!!
    ~
    Cornelius,

    RăspundețiȘtergere